Umirovljenici žele ljubav u doba korone: “Situirana gospođa (74) traži Dalmatinca”…

Jasmina Grgurić
29. siječnja 2021.
Novosti
A- A+

Siječanjska depresija, izolacija, potresi… Ništa od ovoga umirovljenicima nije ugasilo volju za ljubavlju, baš suprotno! Biti sam nikada i nikomu nije bilo lako, pogotovo sada kada nema redovnih aktivnosti, druženja i okupljanja. Oni znaju što žele i ne ustručavaju se to i tražiti. Svima im je zajednička – usamljenost! Na cijeni su pak ozbiljni, iskreni i kulturni partneri, a među plusevima su i da ne puše i ne piju.

Ilustracija: Rawpixel

 

“Gospođa od 74 godine iz Istre, lijepog izgleda, situirana, sa stranom mirovinom, traži isključivo Dalmatinca za suživot, prednost Šibenik i okolica” – jedan je od mnogih oglasa koji su ovih dana osvanuli na internetskim stranicama Oglasnika.

Umirovljenica u 60-ima podijelila je i svoju fotografiju. Traži muškarca za “novo normalno“, a opisuje se kao stabilna na svim poljima.

“Žena (60-ih godina), u mirovini, fizički, psihički, intelektualno i duhovno stabilna, željela bih ovo “novo normalno” doba što normalnije provesti sa muškarcem istih osobina također 60-ih godina. Na e-mail ne odgovaram” – navela je.

Nikad se ne zna što vrijem nosi

Kulturnog i iskrenog muškarca za prijateljstvo i moguću vezu traži i žena 70-ih godina, a prednost daje onima iz Zagreba i okolice.

Mnoge od njih su udovice koje su ljubavi odlučile dati još jednu šansu, bez obzira na godine.

“Udovica, 70 godina, visoka 165, težine 73, pristalog izgleda, iskrena, poštena ovim putem traži prijatelja za druženje od 65-67 godina istih osobina.”

Neke pritom traže mlađe, a neke starije partnere.

“Ozbiljna udovica, 65 godina, traži muškarca do 70-75 godina, za vezu ili brak”

Jedna je pak specificirala da ne želi pušača i pijanca.

“Gospođa 60-ih, traži kulturnog, radišnog, nepušača, antialkoholičara gospodina za druženje, vezu i zajednički život” – navela je.

Ako ste pomislili da muškarci nisu vični tražiti ljubav preko Oglasnika, onda se grdno varate, jer je njihovih ponuda neusporedivo više.

Tako jedan 65-godišnjak traži ozbiljnu gospođu svojih godina, napominjući da se nikad ne zna što vrijeme nosi.

“Gospodin u mirovini, 65 godina, iskren, duhovit traži ozbiljnu gospođu od 60 do 65 godina u mirovini. Nikad se ne zna što vrijeme nosi. Elektro struke sam i živim sam” – napisao je dodajući da traži samo ozbiljne ponude.

Situiran, tolerantan, usamljen i dobre duše…

Moguć brak nudi i umirovljeni 57-godišnjak iz Kutine koji pristaje i na ženu do 65 godina starosti, obećavajući joj da je čeka lijep život.

Muškarci kao prednost često ističu i situiranost pa jedan takav udovac od 67 godina traži “udovicu katolkinju od 56 do 62 godine koja ne puši i voljna je živjeti s njim“.

Malo opširniji bio je jedan usamljeni udovac. On traži ženu svojih godina sa stavom i karakterom, a voli malo punije dame. No, ne one koje bi se okoristile od njegova novca!

Upoznali se preko Facebooka: Umirovljenici Marija i Josip pronašli ljubav

“Usamljeni i potpuno slobodni gospodin šezdesetih godina, visok 180, težak 85 kg, pristojna izgleda, umirovljenik, situiran, udovac traži potpuno slobodnu damu također 60-ih. Molim osobe koje traže financijsku potporu i utočiste da se ne javljaju. U obzir dolaze samo osobe situirane s karakterom i stavom. Prednost malo punijim damama” – ističe.

Neki su naveli da ne piju i ne puše, a mnogo je i povratnika u mirovini te umirovljenih branitelja.

 

“Situiran umirovljenik, tolerantan, usamljen, dobre duše, ovim putem tražim isto takvu ženu 50-60 godina za vezu i suživot kod mene” – kaže jedan od tragatelja za ljubavi.

Nudi se i pogled na more kao adut.

“Udovac, 66 godina, katolik, u inozemnoj mirovini, živi sam u okolici Rijeke, pogled na more i Opatiju, ne pije, ne puši, traži udovicu do 60 godina” – piše.

Umirovljenici žele ljubav u doba korone: “Situirana gospođa (74) traži Dalmatinca”…
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap