Bračni par nakon 70 godina braka: ‘Planiramo biti zajedno dokle god možemo disati’

Ana Kanazir
28. travnja 2023.
Priče
A- A+

Kata i Ivan Marušić iz Pruda, pokraj Metkovića obilježili su sedamdeset godina braka. Zaljubili su se dok su bili jako mladi, a sada slave ‘Platinasti pir’ pa su tako ponovno obnovili bračne zavjete odlaskom do oltara. Otkrili su i tajnu svoje ljubavi i rekli kako će biti zajedno dok će disati.

Umirovljenici Kata i ivan Marušić sjede jedan pored drugog u intervjuu

Kata i Ivan Marušić | foto: Screenshot HRT

Kata i Ivan imaju zanimljivu ljubavnu priču, a dodaju i kako su se za sedamdeset godina braka i svoju ljubav borili. Priznaju i kako se sada vole puno više nego ikada.

Ljubica i Nikola
Ljubavni par iz Vodica je proslavio pola stoljeća zajedničkog života, a kažu kako tajna leži u ljubavi i poštovanju

Oni su se za svoju ljubav borili

Kata i Ivan Marušić su se zaljubili krajem četrdesetih godina. On je sa šesnaest godina krenuo na izučavanje zanata, a potom u mornaricu, dok ga je Kata vjerno čekala i to pet godina. Otkrila je kako je bilo momaka, ali kako je njega odabrala i zavoljela.

– Danas mladi ljudi odustaju od borbe, a oni su se borili za svoj brak, za svoju djecu i za svoju ljubav u konačnici, rekla je njihova kći Manda Vučetić reporterki Mateji Deliji za HRT.

Danas se vole više nego prije

Upravo zato su sada i odlučili obnoviti svoje zavjete u krugu najmilijih. Dodali su i kako ključ njihove velike ljubavi leži u zdravlju, ljubavi, poštovanju i razumijevanju.

Dodaju i kako su danas sve više vremena zajedno i kako se vole više nego ikad. Priznali su i kako planiraju biti zajedno dokle god mogu disati, dok su mladim parovima poručili da treba imati poštovanja.

Osim njih, 50 godina zajedničkog života je nedavno proslavio i par iz Vodica, koji također kaže da je tajna u poštovanju. Više o njima smo pisali u ovom tekstu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap