Umirovljenica završila na listi seksualnih prijestupnika jer je pipala bolničara

Jasmina Grgurić Zanze
13. srpnja 2019.
Novosti
A- A+

Zakon je neumoljiv prema 68-godišnjoj britanskoj umirovljenici koja je pipala bolničara. Tako je sud naložio da se njezino ime mora upisati u Registar seksualnih prijestupnika. Naime, ona je za prepone uhvatila bolničara te ga provokativno upitala: “Koliko je velik?”


Umirovljenica Christine Roles po dolasku bolničara učinila je nešto što definitivno nije smjela. Dok joj je on mjerio krvni tlak, ona je opipala njegovo koljeno te ruku stavila na prepone pitajući “Koliko je velik?“. Bolničar je odgurnuo njezinu ruku, na što mu je ona rekla da “odje**” te nastavila sa seksulanim uznemiravanjem medicinskog djelatnika, piše Daily Mail.

No, treba uzeti u obzir da umirovljena britanka ima problem s gubitkom pamćenja, što bi mogao biti razlog njezina neprimjerena ponašanja. Ipak, zakon je prema njoj neumoljiv te će se njezino ime naći u Registru seksualnih prijestupnika.

Okolnosti ovog nesretnog događaja utvrdio je nadležni sud u Manchesteru. Policija ju je ujhitila nakon što se incident zbio u njezinu stanu u kojem živi sama. Ona je pritom negirala da je počinila seksualni zločin. Ranije je bila nepodobna za suđenje zbog problema s pamćenjem.

'Crna udovica' ide u zatvor jer je drogirala i pljačkala muškarce

No, unatoč njezinom navodno narušenom mentalnom stanju morat će se upisati u ozloglašeni Registar, u kojem se nalaze i pedofili i silovatelji. Također, bit će podvrgnuta psihijatrijskom testiranju.

Kod umirovljenice je također ustanovljena povijest opijanja i kriminalnih radnji. Neprestano je zvala hitne službe, iako nije bila u hitnom stanju, zbog čega joj je izdana zabrana da to čini. Jednom prilikom bolničari su došli na njezin poziv, a ona ih je otjerala, pitajući što tu rade, rekavši da ih nije zvala.

I u slučaju kada je napastovala bolničara nije utvrđena hitnost njezina poziva.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap