Umirovljenica vješala zavjese pa pala kroz prozor na krov trgovine

Jasmina Grgurić
12. kolovoza 2020.
Novosti
A- A+

Visoke temperature ne samo da starijima mogu uzrokovati niz zdravstvenih poteškoća, nego i mladima. Razlog je to više da se umirovljenici pripaze, miruju i suzdržavaju od fizičkih napora kako se uslijed promijene tlaka i nesvjestice ne bi ozlijedili. Upravo to se dogodilo umirovljenici iz Zagreba koja je pala s prozora zgrade, pri čemu je fatalni ishod ublažio krov trgovine ispod.

Ilustracija: Rawpixel

Prizor žene koja leži na krovu trgovine Spar u ulici Viktora Kovačića u zagrebačkom naselju Sopot šokirala je jučer stanovnike okolnih zgrada, piše Jutarnji list.

Umirovljena Zadranka propala kroz grobnu ploču pa sat vremena provela u grobu

Naime, nešto poslije 10 sati, s prvog kata zgrade na krov trgovine pala je 75-godišnja umirovljenica, a okolnosti umalo kobne tragedije nisu bile odmah do kraja razjašnjene.

Prema prvom informacijama s mjesta događaja, nesretna je žena prala stakla na prozorima i čistila prozorske utore. Kako je bila izložena direktnom suncu, izgleda da je najprije osjetila slabost, a potom izgubila ravnotežu, uslijed čega je pala kroz prozor s gotovo tri metra visine, ali srećom na krov trgovine.

Građani su pozvali Hitnu pomoć, ali zdravstveni djelatnici nisu mogli doći do umirovljenice. U tomu su uspjeli tek vatrogasci koji su ozlijeđenu ženu stavili na nosila te spustili na tlo.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je riječ o nesretom slučaju do kojega je došlo zbog vješanja zavjesa te da je žena lakše ozlijeđena.

“Jučer, 11. kolovoza, oko 10.30 sati u Novom Zagrebu u Ulici Viktora Kovačića, iz stana je 75-godišnjakinja prilikom vješanja zavjesa pala kroz prozor na krov trgovine s visine od oko 2,5 metara. Liječnička pomoć joj je pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena” – izvijestila je jutros Policijska uprava zagrebačka.

 

Umirovljenica vješala zavjese pa pala kroz prozor na krov trgovine
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap