Umirovljenica nije vidjela znak Stop pa izazvala prometnu s umirovljenikom

Jasmina Grgurić Zanze
15. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Dvoje umirovljenika akteri su prometne nesreće koja se u utorak dogodila nedaleko od Bjelovara. Za nju je kriva 72-godišnja vozačica koja nije stala na raskrižju, jer nije vidjela znak Stop. U njezin se automobil teretnim vozilom zabio 71-godišnji vozač kojemu je oduzela prednost. Umirovljenica je srećom samo lakše ozlijeđena, ali čeka je kazna.

Foto: Rawpixel

Nepažnja u vožnji mogla je glave koštati 72-godišnju vozačicu koja je automobilom sa sporedne izletjela na glavnu cestu, jer nije vidjela znak Stop, zbog čega je na nju teretnim vozilom naletio 71-godišnji vozač.

Nesreća se dogodila u utorak oko 13.15 sati u Zvijercima kod Bjelovara.

Jedan od bizarnijih policijskih slučajeva: Vozačica (77) parkirala u korito Drave!

Dolaskom do raskrižja Sjevernom obilaznicom, umirovljenica nije postupila prema vidno postavljenom prometnom znaku „STOP“ već je vozilom bez zaustavljanja ušla u raskrižje, zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustila vozilo koje se kreće cestom s prednošću prolaska, izvijestila je Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska.

Zbog toga je u prednji desni bočni kraj njezina vozila prednjim lijevim krajem udario teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 71-godišnjak, a koji se kretao glavnom cestom.

Nakon udara došlo je do rotacije osobnog automobila po kolniku te ponovnog udara zadnjeg desnog bočnog kraja u lijevu bočnu stranu teretnog automobila, nakon čega je teretni automobil sletio u putni jarak.

Vozačica je dobila lake tjelesne ozlijede, a kako je kriva za prometnu nesreću protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Umirovljenica nije vidjela znak Stop pa izazvala prometnu s umirovljenikom
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap