Jedan od bizarnijih policijskih slučajeva: Vozačica (77) parkirala u korito Drave!

Jasmina Grgurić Zanze
25. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Hrvatska policija imala je jednu od najneobičnijih intervencija ikad. Naime, u ponedjeljak navečer satima su tragali za 77-godišnjom umirovljenicom koja je zalutala i to na način da je parkirala u samo korito rijeke Drave, a da toga uopće nije bila ni svjesna.

Vrlo neobičnu potragu organizirali su u ponedjeljak navečer policajci iz Pitomače s virovitičkom interventnom jedinicom. Satima su tražili stariju ženu koja je parkirala u samo korito rijeke Drave, što nije znala ni sama.

Umirovljenica (77) sama je oko 20 sati nazvala policiju kazavši im da je prošla kroz Pitomaču nakon čega se izgubila i automobilom njemačkih registracijskih oznaka “stala u blatu i vodi” pa ne može izaći.

Stariji vozač (79) jurio autocestom 26 kilometara u pogrešnom smjeru

Po dojavi odmah su krenuli u potragu, pretražujući prostor uz obalu, a pronašli su je tek u 1 sat ujutro kako sjedi za volanom u koritu rijeke, tridesetak metara od obale. Naime, iako se pretpostavljalo da je automobilom krenula prema rijeci pa se zaustavila uz obalu, vozačica je zapravo dobar dio puta izvezla kroz samo korito Drave, zbog čega ju je bilo teže pronaći, piše Informativni centar Virovitica.

Službenici Interventne jedinice propješačili su kroz rijeku do automobila. Izvadili su promrzlu i uplašenu vozačicu i na rukama je prenijeli na obalu. Uz pomoć kolega iz Policijske postaje Pitomača pružili su joj pomoć i zbrinuli je na sigurno.

Inače, automobil se već počeo puniti vodom pa je prava sreća da iz njega nije izlazila. Kakav je ishod ovaj slučaj mogao imati možemo lako pretpostaviti ako u obzir uzmemo mrak, niske temperature i opasnu rijeku. Automobil iz korita izvikli su jučer vatrogasci.

Jedan od bizarnijih policijskih slučajeva: Vozačica (77) parkirala u korito Drave!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap