Uhićen 78-godišnjak, u stanu u Zagrebu pakirao i preprodavao kokain

Jasmina Grgurić
10. srpnja 2020.
Novosti
A- A+

Policija je uhitila 78-godišnjaka koji je u stanu u Novom Zagrebu nabavljao veće količine kokaina, pakirao ga i dalje preprodavao. Pronašli su mu 7,3 grama “bijelog praha” pakiranog u šest paketića te digitalnu vagu za precizno mjerenje mase. Riječ je o poznatoj osobi koja je već godinama dio kriminalnog miljea te je već bila u zatvoru iz istog razloga.

Ilustracija: Rawpixel

Policija je provela kriminalističko istraživanje nad 78-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Tijekom istrage utvrđeno je da je nabavljao veće količine kokaina, kojeg je potom skrivao u stanu u Novom Zagrebu, gdje je drogu pakirao i dalje preprodavao, izvijestila je jučer Policijska uprava zagrebačka.

Umirovljenici stariji od 90 godina završili u bolnici jer su uzimali kokain

Pretragom je pronađeno 7,3 grama kokaina pakiranog u šest paketića te jedna digitalna vaga za precizno mjerenje mase. Protiv 78-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Umirovljenik koji se već dulje vrijeme bavi dilanjem droge pravosuđu je poznat od ranije te je iz istog razloga uhićen još 2013. nakon čega je odslužio zatvorsku kaznu izrečenu u trajanju od tri godine. No, to ga nije zaustavilo. Njegov identitet otkrio je Telegram.hr koji piše kako je riječ o nekadašnjem sportašu i sportskom novinaru koji je već dugi niz godina poznat u zagrebačkom narko-miljeu.

Uhićen 78-godišnjak, u stanu u Zagrebu pakirao i preprodavao kokain
Share via
Copy link
Powered by Social Snap