Udruga umirovljenika Senja organizira nabavu drva za svoje članove, ali nije besplatno

Ana Kanazir
26. siječnja 2024.
Novosti
A- A+

Udruga umirovljenika Grada Senja ove će godine umirovljenicima organizirati nabavu drva svojim članovima. Ipak, drva će umirovljenici morati platiti po cijeni od 75 eura za metar cjepanica, ali će plaćanje moći obaviti u deset mjesečnih rata. Narudžbe se primaju od 1. veljače.

Drva za ogrjev složena jedno na drugo

Drva za ogrjev | Foto: Pixabay

Svaka pomoć umirovljenicima dobro dođe, pa makar je morali i platiti. Upravo će morati platiti jednu uslugu umirovljenici u Senju, ali će veći dio posla za njih odraditi Udruga umirovljenika.

Udruga umirovljenika Grada Senja organizira nabavu ogrjevnog drva za svoje članove. Narudžbe će se primati u prostorijama Udruge od 1. veljače ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8 do 10 sati. Ipak, članovi Udruge će naručeno drvo morati i platiti po cijeni od 75 eura za prostorni metar cjepanice, dok će cijena za cijepano drvo biti 85 eura. Plaćanje je moguće u deset rata, a prvu ratu treba platiti kod narudžbe, piše novilist.hr.

Prošle godine u ovo vrijeme je i Općina Sveti Petar u Šumi u Istri imala posebnu akciju za umirovljenike, prodavali su miješana drva za ogrjev, a prednost kod kupnje imali su upravo umirovljenici, o čemu smo pisali ovdje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap