Jedna općina prodaje drva za ogrjev jako povoljno, a prednost kod kupnje imaju umirovljenici

Ana Kanazir
10. veljače 2023.
Novosti
A- A+

Općina Sveti Petar u Šumi u Istri ma posebnu akciju za umirovljenike. Naime, prodaju miješana drva za ogrjev, a prednost kod kupnje imaju upravo umirovljenici, točnije članovi podružnice udruge umirovljenika i korisnici socijalnog programa Općine. Drva će se prodavati po cijeni od 50 eura za m³ drva.

Ilustracija: Pixabay

S obzirom na visoke cijene ogrjevnog materijala, na ovaj će se način barem malo olakšati život brojnim umirovljenicima, kao i drugim osobama slabijeg imovinskog statusa. Drva za ogrjev će se prodavati do isteka zaliha, a radi se o drvima koja su skupljena za vrijeme čišćenja terena i sječe na lokaciji Teža-Nova farma.

Svi zainteresirani umirovljenici i korisnici socijalnog programa se trebaju prijaviti do utorka, 14. veljače kako bi se nakon njih mogli prijaviti i ostati stanovnici. Za prijavu, rezervaciju i uplatu potrebno je javiti se u ured Općine Sv. Petar u Šumi ili na broj: 098 255 223.

Preuzimanje drva je nakon potpisa ugovora i uplate na IBAN račun Općine Sv. Petar u Šumi.

Koliko su drva skupa i teško dostupna, potvrđuje i slučaj iz Bjelovara, kada je nepoznati počinitelj iz štale ukrao četiri metra drva bukve, o čemu smo više pisali ovdje.

 

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap