U Umagu umirovljenik ukrao automobil pred očima vlasnika: Nije se daleko odvezao

Ana Kanazir
8. svibnja 2023.
Novosti
A- A+

U Umagu se u petak, 5. svibnja dogodila neobična situacija. Naime, 70-godišnjak je iskoristio priliku i ukrao automobil koji je nakratko ostavljen bez nadzora. Da sve bude bolje, umirovljeniku je još prije devet godina oduzeta vozačka dozvola. Ipak, policija ga je brzo pronašla.

Umirovljenik vozi automobil

Umirovljenik u automobilu | Foto: Unsplash, ilustracija

Sve se dogodilo oko 20 sati navečer kada je umirovljenik ukrao automobil i s njime pobjegao i to pred očima žene koja je nekoliko trenutaka ranije uzimala stvari iz automobila. Na svu sreću policija ga je pronašla nakon samo 20 minuta.

parking auto na parkingu
U zagrebačkom kvartu netko vandalizira automobile: Navodno iza toga stoje umirovljenici

U petak je 66-godišnjak parkirao svoj automobil Volkswagen Polo u ulici u Umagu i ostavio ga je bez nadzora nakratko, dok su on i njegova 62-godišnja žena iz auta unosili stvari u stan. Kada je žena izašla iz stana da uzme još stvari iz auta, imala je što za vidjeti. U autu je bio nepoznati muškarac koji se pred njenim očima odvezao u autu.

Na svu sreću, 70-godišnjaka je uhvatila policija, a utvrdili su i da mu je oduzeta vozačka dozvola. Automobil je vraćen vlasniku, a protiv umirovljenika će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap