U Gudovcu kod Bjelovara počinje poznati Jesenski međunarodni sajam koji donosi bogat program

Ana Kanazir
7. rujna 2022.
Novosti
A- A+

Jedna od najpoznatijih stočarskih priredbi počinje u Gudovcu kod Bjelovara od petka, 9. rujna, a stignete ga posjetiti do nedjelje, 11. rujna. Ovo je najveći poljoprivredni sajam u regiji koji svake godine bilježi sve više posjetitelja, a izlagat će oko 400 izlagača iz cijele Hrvatske i drugih zemalja.

bjelovarski sajam

bjelovarski sajam | foto: facebook

Sajam organiziraju Bjelovarsko-bilogorska županije i grad Bjelovar, a nudi se niz različitih događaja i aktivnosti te je za posjetitelje otvoren od 9:00 sati ujutro do 18:00 sati popodne. Zemlja partner je Češka Republika te će na sajmu biti prikazani češki proizvodi i delicije.

Obišli smo sajam u Sesvetama: "Danas se radi o golom preživljavanju"

Kako izgleda sajam u Gudovcu?

Na ovom sajmu se mogu vidjeti i kupiti različiti proizvodi i pogledati Državna stočarska izložba gdje se mogu vidjeti izložene razne životinje. Mogu se vidjeti i opreme za šumarstvo i drvne tehnologije, a održat će se i sajam opreme za stočarstvo, sajam OPG-ova i eko proizvođača te sajam grijanja i obnovljivih izvora energije.

Ako vas zanima kako izgleda naš odlazak na najpoznatiji zagrebački sajam Hrelić, pogledajte ovdje. 

U programu će se pronaći i brojna stručna predavanja o poljoprivrednim temama. Ukupna površina prostora iznosi preko 200.000 m2, a svake godine ga posjeti više od 50.000 posjetitelja. Više o samom sajmu možete vidjeti ovdje.

Što je ove godine novo na sajmu?

Ove godine postoje višednevna ulaznica za odrasle, višednevna ulaznica za djecu i obiteljska ulaznica. Cijena jednodnevne ulaznice za umirovljenike iznosi 30 kuna. Parking u sklopu Sajma je besplatan za sve posjetitelje.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap