Tržnica Kvatrić i njezine cijene: Ponuda je bogata, a cijene raznolike

Ana Kanazir
9. ožujka 2023.
Novosti
A- A+

Nakon što smo bili na tržnici Utrina, odlučili smo vidjeti kako se kreću cijene i na drugim tržnicama pa je na red došla tržnica Kvatrić. Na tržnici je bila bogata ponuda raznog voća i povrća, ali i jaja i mliječnih proizvoda. Nije zanemarivo ni cvijeće koje se nalazi na samom početku tržnice. Ipak, cijene se razlikuju, a mi vam donosimo točne iznose.

Voće i povrće na tržnici Kvatrić

Tržnica Kvatrić | Mirovina.hr

Tržnica Kvatrić se nalazi na odličnoj lokaciji, a jučerašnje lijepo vrijeme je bio dodatni poticaj građanima da se zapute po nabavku. U nastavku možete vidjeti cijene voća, povrća, jaja, začinskog bilja, ali i cvijeća. U ovom tekstu pak možete vidjeti kako su se kretale cijene na tržnici Utrina 13. veljače.

tržnica Utrina
Cijene na tržnici Utrina: Evo kako se kreću cijene voća i povrća kod kumica na placu

Zanimljivo je kako neki prodavači u ponudi imaju ‘2 kilograma za 2 eura’, a i dalje se prakticira davanje voća uz kupnju. Nije puno, ali za umirovljenički džep puno znači.

Tako ćete za domaći limun morati izdvojiti euro, dok za mandarine bez koštica 1,50 eura. Mogu se pronaći i jagode, pri čemu ćete morati izdvojiti 2 eura za kilogram jagoda. Za one koje zanimaju cijene namirnica za Uskrs, vezicu mladog luka možete kupiti za euro, dok ćete za jaja M veličine morati izdvojiti 22 centa po komadu. U nastavku možete vidjeti sve cijene.

Voće i povrće na tržnici Kvatrić
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap