Tarik više neće biti voditelj ‘Potjere’: “Žao mi je što ću navjerojatnije morati kazati zbogom”

Josip Mihaljević
11. travnja 2019.
Novosti
A- A+

Na HRT-u već ovih dana slažu kadrovsku križaljku za jesensku shemu, kada je najavljen i povratak kviza ‘Tko želi biti milijunaš’. Tarik Filipović će se vratiti na novu/staru voditeljsku poziciju, ali zbog glumačkih obaveza, neće stići voditi i popularnu ‘Potjeru’.

tarik filipovic milijunas

Foto: Tarik Filipović | Youtube screenshot

Međutim, ‘Potjera’ je izuzetno popularan kviz i dalje ćemo ga gledati. Doduše, uz nekog drugog voditelja. Tarik se

1.99 €
14.99 kn
prije:
3.98 €
29.99 kn
Prelistajte katalog

Jar tablete

63, 75 ili 100 komada
11.94 €
89.96 kn
prije:
23.89 €
180.00 kn
Prelistajte katalog
3.85 €
29.01 kn
prije:
7.70 €
58.02 kn
Prelistajte katalog
9.28 €
69.92 kn
prije:
15.93 €
120.02 kn
Prelistaj katalog
Tečaj €/kn: 7,53450
dean kotiga potjera
Pitanje u Potjeri zbunilo i lovca i natjecatelja, znate li vi možda odgovor?

vraća na ‘Milijunaša’, kviza koji je obilježio njegovu voditeljsku karijeru, piše jutarnji.hr.

“Taj kviz bio je godinama dio mog života, a stvarno sam uživao radeći ga. S vremenom mi je ova emisija postala mnogo više od poslovnog angažmana, a veliko mi je zadovoljstvo što je to prepoznala i publika i moji šefovi koji su mi ponovno pružili priliku da vodim ovaj televizijski format”, kazao je za Jutarnji.

Filipović je bio voditelj u više od 500 epizoda ‘Milijunaša’, a igru lovaca i natjecatelja u ‘Potjeri’ je vodio gotovo šest godina:

“Žao mi je što ću najvjerojatnije morati kazati ‘zbogom’ ‘Potjeri’, ali svjestan sam da ne mogu istodobno voditi i ‘Potjeru’ i ‘Milijunaša’. Razuman sam čovjek i kao takav shvaćam da bi to bilo puno previše, a zbog toga bih patio i kao glumac. Ponovit ću: žao mi je što odlazim iz ‘Potjere’, ali bilo bi mi još više žao da ne vodim ‘Milijunaša’”, zaključio je Tarik.

Tko će ga zamijeniti?

Poznati voditelj prisjetio se kako je izgledao prije 24 godine kao glumac

Tko bi ga mogao zamijeniti u Potjeri? Jutarnji list špekulira s nekoliko imena, među kojima su i neki očekivani kandidati. Neki od njih mogli bi na jesen postati novi voditelje Potjere. Tako se spominju Barbara Kolar, Daniela Trbović, Mirko Fodor i Joško Lokas.

“Barbara je televizijska voditeljica od formata, u showu ‘Zvijezde pjevaju’ ponovno je pokazala da se sjajno snalazi u nepredviđenim situacijama, da brzo, duhovito i spontano reagira”, tvrdi izvor Jutarnjeg lista koji je ocijenio moguće nasljednike.

Što se tiče Danijele Trbović, kazao je sljedeće:

“Daniela također spada među naše najbolje voditeljice, a trenutačno je angažirana u emisiji ‘Žene povjerljivo’ i ‘Dobro jutro, Hrvatska’. Tijekom šest godina emitiranja kviza ‘Najslabija karika’ postala je zaštitno lce tog formata, a ulogu stroge voditeljice odjevene u crno dodatno je razvila dodavši joj ironijske elemente”, nastavlja isti izvor Jutarnjeg.

Joško Lokas trenutačno vodi kviz ‘Šifru’, ali taj se kviz od jeseni neće više prikazivati tako da bi mogao uskočiti u Tarikove cipele.

Spominje se i Mirko Fodor, veteran s iskustvom u raznim formatima. Trenutačno vodi ‘Volim Hrvatsku’, koja je kombinacija između showa i kviza.

“Odluka neće biti laka, ali morat će se razmjerno brzo donijeti. Već u lipnju snima se pilot epizoda kviza ‘Tko želi biti milijunaš?’, a snimanja tog kviza počinju najvjerojatnije u kolovozu. ‘Potjera’ dotad mora imati novog, dobrog voditelja”, objašnjava za Jutarnji izvor s HRT-a.

A koga biste vi htjeli vidjeti na Tarikovom mjestu, odogovorite nam u anketi:

Koga biste voljeli gledati kao voditelja HRT-ove 'Potjere'?

 

Popularno
1.99 €
14.99 kn
prije:
3.98 €
29.99 kn
Prelistajte katalog

Jar tablete

63, 75 ili 100 komada
11.94 €
89.96 kn
prije:
23.89 €
180.00 kn
Prelistajte katalog
3.85 €
29.01 kn
prije:
7.70 €
58.02 kn
Prelistajte katalog
9.28 €
69.92 kn
prije:
15.93 €
120.02 kn
Prelistaj katalog
Tečaj €/kn: 7,53450
Share via
Copy link
Powered by Social Snap