Poznati voditelj prisjetio se kako je izgledao prije 24 godine kao glumac

Jasmina Grgurić Zanze
9. studenoga 2018.
Foto dana
A- A+

Vjerojatno ga na prvu možete prepoznati, ali priznati morate da se zaista promijenio. Riječ je popularnom televizijskom voditelju kojeg danas gledamo u HRT-ovu kvizu Potjera. No, osim na televiziji, rođeni Zeničanin oduševljava i na kazališnim daskama. Jednog takvog trenutka od prije 24 godine prisjetio se ovih dana na društvenim mrežama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Hamlet…Dubrovnik…godine neke…i predragi Špiro Guberina💙 #dubrovačkeljetneigre #špiroguberina #joškojuvančić @goran_visnjic

Objavu dijeli Tarik Filipovic (@tarikfilipovicofficial)

“Hamlet, Dubrovnik, godine neke i predragi Špiro Guberina” – napisao je Tarik Filipović ispod fotografije s Dubrovačkih ljetnih igra kojih se prisjetio. 

U objavi je označio i glumačkog kolegu Gorana Višnjića s kojim je nastupio u predstavi Hamlet 1994. godine na Dubrovačkim ljetnim igrama. “Sjajna fotka”, odgovorio je Tariku Višnjić.

Iako smo na Tarika navikli u ulogama voditelja TV kvizova, među kojima mu je najveću slavu donio “Tko želi biti milijunaš”, on se može pohvaliti i titulom jednog od najboljih domaćih glumaca. Igrao je tako u brojnim filmovima i serijama, poput Crno-bijelog svijeta i Bitangi i princeza, a malo tko se sjeća i njegove uloge Spasoja u Smogovcima.

Odličan je Tarik i na kazališnim daskama, pri čemu mu je Hamlet bila jedna od prvih predstava, dok se kao glumac kazališne kuće Kerempuh proslavio i u jednom od najpoznatijih kazališnih komada u Hrvatskoj – Metastazama. Glumio je i u izvanrednim Izbacivačima Teatra Exit.

Iako se Tariku često spočitava arogancija u voditeljskim ulogama, što je stvar ukusa, u onim kazališnim malo što mu se može prigovoriti.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap