Svi umirovljenici koji skijaju, ali i oni koji žele isprobati ovu aktivnost, mogu u četvrtak na izlet na Sljeme

Ana Kanazir
31. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Projekt ‘Vitalni u mirovini’ djeluje u sklopu Udruge Institut za promicanje zdravlja i kvalitete života, a često nudi razne aktivnosti za umirovljenike. Sada su se odlučili na aktivnost u kojoj mnogi uživaju u zimskim mjesecima. Radi se o skijanju i to na Sljemenu, a umirovljenici će moći usavršiti svoje znanje, uživati u skijanju ili pak naučiti skijati. Svi su dobrodošli.

Ilustracija: Rawpixel

Ovaj mali izlet uključuje prijevoz žičarom na vrh, trenera i skijanje. Mjesto sastanka je na donjoj stanici žičare, dok je vrijeme sastanka 8 sati ovoga četvrtka. Postoji i pravilo za sve kojima će ovo biti prva aktivnost u projektu, a potrebna je i prijava. predviđeno trajanje je četiri sata.

kreativni u mirovini
Projekt Kreativni u mirovini: 'Sudjelovanjem na radionicama umirovljenici stječu nova znanja i vještine'

Kako kažu iz Udruge, na vrhu će umirovljenike dočekati trener, ali i oprema za sve one koji možda nemaju svoje skije, štapove i ostalu opremu. Ipak, broj mjesta je ograničen pa sudionici trebaju svoje mjesto osigurati na vrijeme, prijavom na e-mail [email protected] Novi sudionici koji po prvi puta pristupaju radionicama trebaju sa sobom na predavanje ponijeti presliku osobne iskaznice te rješenje ili obavijest o mirovinskim primanjima.

Osim ove aktivnosti, nedavno je u organizaciji Instituta za promicanje zdravlja i kvalitete života održana i nutricionistička radionica za umirovljenike, koja se održava u ciklusima, a idući datum je 9. veljače. Detalje možete vidjeti u ovom tekstu.

Mi za vas danas imamo novu anketu na koju nam možete odgovoriti:

Znate li skijati?

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap