Supruga slavnog glazbenika javno otkrila da je postala baka: Njena kćer se zbog toga razljutila

Milan Dalmacija
8. siječnja 2023.
Novosti
A- A+

Nakon što je Sharon Osbourne, supruga slavnog glazbenika Ozzyja Osbournea javnosti otkrila kako je po peti put postala baka, javila se i njena kći Kelly. Porukom na društvenim mrežama dala joj je do znanja da samo ona može dijeliti informacije o svom djetetu.

Ozzy, Sharon i Kelly Osbourne | Foto: Screenshot: YouTube/Entertainment Tonight

Ekscentrični glazbenik i po mnogima “otac” heavy metala, Ozzy Osbourne i njegova supruga Sharon po peti puta su postali baka i djed. Radosnu je vijest Sharon potvrdila u jednoj britanskoj televizijskoj emisiji, no time je razljutila svoju kćer i djetetovu majku Kelly.

– Ide im odlično, baš odlično. Ona ne želi da njegova slika dospije u javnost, ali jako sam ponosna na nju, rekla je Sharon dodajući da je njena kćer dobila sina kojeg je odlučila nazvati Sidney, po njegovom ocu, također glazbeniku Sidu Wilsonu.

Kelly se nedugo zatim oglasila na društvenim mrežama, prenosi Gloria. Nije baš bila sretna zbog poteza svoje majke, pa joj je poslala jasnu poruku.

– Nisam ga spremna podijeliti sa svijetom. Nije na nikome, osim na meni, da dijeli informacije o mojoj bebi, poručila je Kelly Osbourne, kojoj je Sidney prvo dijete.

I nije joj ovo prvi put da je “morala” upozoriti svoje roditelje. Naime, legendarni Ozzy Osborne je u rujnu prijateljima rekao da će dobiti unučića.

– Svima je rekao da ću dobiti dječaka prije nego što sam ja imala priliku za to. Samo sam mu rekla: ‘Ma daj, tata!‘ Svakoga dana pjevuši pjesmicu i pleše od uzbuđenja što stiže dječak, rekla je Ozzyjeva kćer u ranijem intervjuu za Entertainment Tonight. Ipak, priznala je da su joj otac i majka velika podrška.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap