Supruga Brucea Willisa o njegovoj dijagnozi demencije: ‘Nisam dobro, ali se moram truditi zbog svoje obitelji’

Ana Kanazir
17. kolovoza 2023.
Novosti
A- A+

Popularni glumac Bruce Willis (68) je prošle godine dobio dijagnozu afazije, odnosno poremećaja koji utječe na govorne sposobnosti, a nakon toga je saznao da ima i specifičnu vrstu demenciju. Od tada se ne pojavljuje toliko u javnom životu i ne glumi, a njegova supruga je otkrila kako se nosi s tom bolešću.

Bruce Willis s obitelji

Bruce Willis i Demi Moore s obitelji | Foto: Screenshot: YouTube/Access Hollywood

Bruce Willis je glumio u mnogim poznaitm filmovima kao što su ‘Umri muški’, ‘Prljavi igraju prljavo’ ili pak ‘Peti element’. Prije dvije godine je saznao da boluje od neizlječive bolesti koje su ga udaljile od karijere. Ipak, ima veliku podršku svoje obitelji, a njegova supruga je odlučila reći kako se ona zapravo osjeća.

Bruce Willis s obitelji
Glumci Demi Moore i Bruce Willis postali baka i djed: Pogledajte neobično ime njihove unuke

Život s bolešću nije lagan ni za bolesnika ni za njegovu obitelj. Glumcu Bruceu Willisu je prvo dijagnosticirana afazija, a potom i frontotemporalna demencija, odnosno skupina demencija koje zahvaćaju frontalne i temporalne režnjeve. Prve znakove su njegovi kolege primijetili već kod snimanja filmova, a 2022. godine se odlučio potpuno povući iz glumačkog svijeta, o čemu smo pisali ovdje.

Dane provodi s mnogobrojnom obitelji koja mu je prava podrška, ali ni njima nije lako. Njegova je supruga Emma Heming Willis na svojem Instagram profilu objavila video u kojem govori kako se teško nosi s borbom svojeg supruga s demencijom.

– Znam da izgledam kao da sam dobro, ali nisam. Moram se svaki dan truditi živjeti što bolje. Radim to za sebe, za svoju djecu i svojeg supruga Brucea koji ne bi htio da živim drugačije. Ne bih htjela da se krivo protumači da sam dobro, jer nisam. Ipak, moram se truditi zbog sebe i svoje obitelji. Kada ne brinemo o sebi, ne možemo brinuti ni o kome drugome, rekla je u videu žena Brucea Willisa.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap