Legendarni Bruce Willis (67) lani je snimio čak osam filmova, a sada se povlači u mirovinu

Jasmina Grgurić Zanze
6. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Legenda filmske akcije, 67-godišnji Bruce Willis povlači se iz svijeta glume. Iako ide u zasluženu mirovinu, na nju je zapravo prisiljen zbog teškog zdravstvenog stanja. Lani je snimio čak osam filmova pa je jasno da umirovljenje, za koje se dobro financijski osigurao, nije njegova želja.

Bruce Willis (Snimak zaslona/Youtube)

Umri muški iz 1988. godine definitivno je film po kojem ćemo Brucea Willisa najbolje pamtiti. Pamtit ćemo ga i po Prljavi igraju prljavo (1991.), zatim romantičnoj drami sa Michelle Pfeiffer “Priča o nama” iz 1999. godine, a tu su u Neslomljivi, Peti element te čitav niz ostalih glumačkih ostvarenja kralja filmske akcije.

Bruce je samo lani snimio čak osam filmova, no kritike mu posljednjih godina nikako nisu blagonaklone. Tako je u 2022. pobrao i Zlatnu malinu, nagradu za najgora filmska ostvarenja u 2021. godini. Međutim, organizatori su je ipak povukli nakon što je prije nekoliko dana javno objavljena dijagnoza s kojom se bori poznati glumac, a zbog koje odlazi u mirovinu.

Willisu je dijagnosticirana afazija, poremećaj govora nastao kao posljedica oštećenja mozga, a tužnu vijest objavila je njegova obitelj predvođena bivšom suprugom Demi Moore. Vijest o Willisovu povlačenju iz svijeta glume rastužila je brojne obožavatelje diljem svijeta.

Ipak, 67-godišnji glumac znao je što ga čeka pa je tako zadnjih godina rasprodao imovinu u vrijednosti od oko 65 milijuna dolara kako bi osigurao svoj odlazak u mirovinu kada mu se zdravstveno stanje pogorša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Legendarni Bruce Willis (67) lani je snimio čak osam filmova, a sada se povlači u mirovinu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap