Strava iz susjedstva: Sin šest godina skrivao tijelo majke kako bi dizao njenu mirovinu

Jasmina Grgurić Zanze
24. studenoga 2020.
Novosti
A- A+

Godinama je tajio smrt majke kako bi ostvario financijsku korist podizanjem njezinih prihoda i mirovine. Da bi stvar bila gora, ovaj 67-godišnjak rodbinu je čitavo vrijeme uvjeravao da je majka živa. No, na kraju su ipak prijavili njezin nestanak, nakon čega je pronađeno tijelo.

novac

Foto: Unsplash

Policija u Sloveniji uhitila je 67-godišnjaka koji je čitav niz godina skrivao smrt majke kako bi podizao njezinu mirovinu. Tijelo je pronađeno u jednom stanu u Ljubljani nakon što je rodbina prijavila njezin nestanak.

Horor u susjedstvu: Zbog mirovine majku ostavio da trune na trosjedu

Policijska uprava Ljubljana navodi da je krajem prošlog tjedna rodbina nestale 97-godišnjakinje prijavila slučaj kao sumnjiv jer im je 67-godišnji muškarac, sin koji koji je zadužen za njenu skrb, onemogućavao sve kontakte, prenijeli su jučer slovenski mediji, piše Večernji list.

Rodbinu je čitavo vrijeme uvjeravao da je majka živa te za to vrijeme podizao njezine prihode i mirovinu, jer je imao punomoć. Policija sina sada sumnjiči za kazneno djelo oskvrnuća mrtvog tijela, izazivanja smrti zanemarivanjem osobe te prijevare.

Kako navodi televizijska postaja POP-TV, neslužbeno se doznaje da je sin mrtvo tijelo svoje majke u stanu držao punih šest godina, a ostaloj rodbini tvrdio kako s njima ne želi komunicirati, a u međuvremenu je redovno podizao njenu mirovinu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap