Šokantni stav gradonačelnice Supetra: “Ne želim više nositi masku ni provoditi mjere”

Jasmina Grgurić
16. srpnja 2021.
Novosti
A- A+

Gradonačelnica Supetra, 42-godišnja Ivana Marković objavila je prilično šokantni status na svom službenom Facebook profilu. Ona, naime, smatra da je njezino pravo da više ne nosi masku i ne poštuje mjere. Kaže da to više neće ni činiti i to zbog onih koji se ne žele cijepiti. Lokalna čelnica iz redova SDP-a smatra da cijepljenje mora biti obavezno.

Gradonačelnica Supetra, Ivana Marković Snimak zaslona/RTL

Poprilično šokantni stav iznijela je danas na svom službenom Facebook profilu realativno mlada gradonačelnica Supetra, 42-godišnja Ivana Marković. Moguće revoltirana činjenicom što Stožer civilne zaštite danas nije najavio obavezno cijepljenje, uzvraća udarac pa kaže kako onda ni ona neće nositi masku i poštivati mjere. Smatra da na to ima pravo, kao što i građani imaju pravo ne cijepiti se.

 

“Ako je izbor ne cijepiti se, moj je izbor život bez maski”

“S obzirom da je pravo izbora cijepiti se ili ne, ja koja sam cijepljena, smatram da je onda moje pravo da više ne nosim masku. Smatram da sam sa tim što sam primila cjepivo učinila puno više da zaštitim sebe, svoju obitelj, prijatelje i ljude oko sebe i više ne želim da nosim masku i provoditi mjere radi onih koji ne žele da se cijepe. Jer je to njihov izbor. Ok, poštujem to. Ali isto tako ako je izbor cijepiti se ili ne moj izbor je život bez maski i mjera, jer s tim prvenstveno štitim one koji nisu cijepljeni.

Cjepiva ima dovoljno, svatko se može cijepiti i zaštiti sebe stoga moje nošenje maske i provođenje mjera je komoditet svih ovih što se ne žele cijepiti.

Sorry, ali ja više radi toga ne želim nositi maske niti provoditi mjere!” – napisala je SDP-ova gradonačelnica Supetra, Ivana Marković.

 

Šokantni stav gradonačelnice Supetra: “Ne želim više nositi masku ni provoditi mjere”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap