Slučajna zvijezda: 85-godišnjak preko noći postao zvijezda na Instagramu, a ne radi ništa posebno

Josip Mihaljević
13. studenoga 2018.
Novosti
A- A+

Instagram je dobio novu zvijezdu! Riječ je o 85-godišnjem Davidu koji se Instagramom poslužio kao dnevnikom u kojem će bilježiti svoj gubitak kilograma. Svaki dan objavljuje fotografije sebe kako jede, a internetu se toliko sviđa da je u tjedan dana dobio preko 70 tisuća pratitelja.

instadeda

Foto: David se pohvalio naslovnicom u novinama koja je posvećena upravo njemu | Instagram

“Davide, tvoj Instagram je oličenje pozitive, volim tvoju stranicu i želim ti sve najbolje” i slični komentari preko noći su se u masovnom broju pojavili na Instagram profilu jednog 85-godišnjeg djeda, koji ne radi ništa drugo nego pozira s hranom koju jede.

David je jednom prije već uspio smršaviti koliko si je zadao, a kile su mu se vrlo brzo “vratile”. Na nagovor svojih kćerki, odlučio ih je ponovno skinuti, a čitav proces je odlučio dokumentirati na svom Instagram profilu.

Stvari su krenule vrlo tiho, sve dok jedna korisnica na Twitteru nije proširila vijest o slatkom djedi koji mršavi:

“Naletjela sam na instagram od 85-godišnjaka koji prati svoje putovanje dok mršavi i mislim da je ovo najslađa stvar koju sam u životu vidjela”, napisala je.

Njen status je postao viralan, a kad se David probudio, vidio je da ima 40 tisuća novih pratitelja na svom Instagram profilu. Sada, tjedan dana kasnije, David ima više od 70 tisuća pratitelja i iznimno je zahvalan svima koji ga podržavaju.

Umirovljenika ovih dana intervjuiraju lokalni mediji, a to ga čini presretnim i zahvalnim:

“Riža, gljive, brokula, paprika i špinat”:

“Pola kile bliže cilju danas. Vrlo zadovoljan rezultatima, sretno svima s vašim vaganjima”:

“Današnji dan započinjem s osvježavajućom voćnom salatom!”:

 

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap