Slavlje u obitelji Joška Gvardiola: Djed mu proslavio okrugli rođendan, a roditelji godišnjicu braka

Milan Dalmacija
2. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Baka Joška Gvardiola otkrila je kako je mladi stoper Vatrenih, osim odlične utakmice protiv Belgije u četvrtak imao još razloga za slavlje. Njegov djed Zvonko proslavio je 80. rođendan, a roditelji godišnjicu braka.

Joško Gvardiol | Foto: Facebook/Josko Gvardiol

Nakon posljednje utakmice Vatrenih u grupi, protiv Belgije, ne prestaju hvalospjevi javnosti, što stručne, što navijačkog puka, o Jošku Gvardiolu. Za ovog 20-godišnjaka, jučer je bio poseban dan. Osim što je imao nekoliko izvrsnih intervencija pred golom Dominika Livakovića, svijet su obišle fotografije njegova zagrljaja s majkom. Ali, to nije sve. Njegova baka Milka je za Zadarski list otkrila još jedan razlog za slavlje.

– Joškov djed, a moj suprug Zvonko slavi svoj okrugli osamdeseti rođendan, a roditelji našeg nogometaša godišnjicu braka, tako da bi nam pobjeda svima bila dar za veliku obljetnicu, otkrila je prije utakmice Gvardiolova baka Milka.

Rado dolazi u Novigrad

Ona sa suprugom Zvonkom živi u Novigradu pored Zadra. Istaknula je kako Joško rado voli doći na more, a često ju i nazove.

– Ma nemam riječi za opisati ponos i sreću koju osjećam. Moj mali Joško na ponos je cijeloj obitelji, stvarno smo presretni što ga imamo, priznaje baka.

Susjedi ga svojataju

Iako je Joško odrastao na zagrebačkim Srednjacima, žitelji Novigrada jako su ponosni na njegove partije u dresu reprezentacije i drže ga “svojim”.

– Joška se sjećam još kao dječačića kad je trčao ovdje po stepenicama. Uvijek je bio otvoren, spreman razgovarati, a posljednji put smo se sreli ovoga ljeta na jednoj ribarskoj feštici. Mislim se neki dan kako je prebrzo odrastao, već je čovik i po’. Svi su, od bake, dida, oca i majke vrijedni i uspješni ljudi, tako da ni Joško nije mogao ispasti drugačiji. Pred njim je sigurno velika karijera, a vjerujem kako će je znati iskoristiti na najbolji mogući način, govori prvi susjed Gvardiolovih, Mate Paštrović.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap