Šajata blago razočaran sloganom HSU-a: “Zašto mene niste angažirali?”

Jasmina Grgurić
14. svibnja 2021.
Novosti
A- A+

Šajeti se toliko nije svidio slogan Hrvatske stranke umirovljenika u Opatiji na predizbornom plakatu, da ga je odlučio slikati i podijeliti na svom Twitter profilu. Kontradiktornom parolom umirovljenici su postigli efekt suprotan od željenog, što im zasigurno nije bio cilj, a istarski umjetnik našalio se kako su njega trebali angažirati. I to besplatno.

“Pasalo je vreme, ali mi ne” – piše na predizbornom plakatu Hrvatske stranke umirovljenika u Opatiji. Iako je donekle jasno što su time željeli poručiti, čini se kako su istovremeno promašili poantu, jer su se poprilično kontradiktorno izrazili pa je u konačnici efekt jednostavno izostao.

Šajeta: "Divim se energiji starijih ljudi, moja baka je do zadnjeg dana pričala o seksu"

Primijetio je to i opatijski glazbenik Šajeta, našalivši se s njihovom porukom na svom Twitter profilu. Zažalio je pritom što njega nisu angažirali za smišljanje parole, i to potpuno besplatno, tim više jer mu je otac na njihovoj listi.

“Opatijski penzioneri! U prijevodu – Vrijeme je prošlo ali ne i mi! I tatu su mi vrbovali za listu pa sam mu rekao: Zašto mene niste angažirali za jednu poštenu i praktičnu parolu? Besplatno. Pa riječi su moje igračke… Isti su kao vrtić samo obrnuto…” – kazao je šaljivo Šajeta.

Jedna komentatorica ispod objave je podsjetila i na Pervanovu izjavu prikladnu za politički angažirane umirovljenike: “S nama u budućnost”.

 

Šajata blago razočaran sloganom HSU-a: “Zašto mene niste angažirali?”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap