Red hrane, red glazbe: U ‘Večeru za 5’ stiže glazbenik koji ima svoju televizijsku emisiju

Milan Dalmacija
11. rujna 2023.
Novosti
A- A+

Kulinarski show ‘Večera za 5’ ovoga će tjedna ugostiti još jednog protagonista s malih ekrana. Riječ je o glazbeniku Ivanu Fioliću, koji je poznat po svojoj dugogodišnjoj glazbenoj televizijskoj emisiji ‘Fio Show’.

Ivan Fiolić Fio (lijevo) jedan je od kandidata ovotjednog showa “Večera za 5”. | Foto: Screenshot: YouTube/MrežaTV

Popularni kulinarski show “Večera za 5” popularan je među umirovljenicima. Ne samo da ga rado gledaju na RTL-u, već često u njemu i sudjeluju. Ovoga tjedna, svoje kulinarske vještine pokazat će petero kandidata iz središnje Hrvatske, a među njima je i jedno dobro poznato ime.

‘Fio Show’ u kulinarskom showu

'Večera za 5 na selu' u znaku umirovljenika: Ovog tjedna natjecat će ih se troje

Ivan Fiolić Fio, glazbenik je poznat po svojoj televizijskoj emisiji “Fio Show”, koju uređuje i vodi već 18 godina. Riječ je o zabavnoj emisiji gdje tamburaški sastavi i drugi bendovi po željama gledatelja izvode uglavnom tradicionalnu glazbu.

Ovoga puta Fiolić će podijeliti komadić atmosfere u kulinarskom showu, zbog čega se, kaže, i prijavio. U kuhinji inače prednost daje domaćoj hrani, pa će takvu, uobličenu po tradicionalnoj recepturi, ponuditi gostima.

Među natjecateljima i umirovljenici

Osim 67-godišnjeg Fiolića, u “Večeri za 5” će sudjelovati još dvije umirovljenice. Dubravka Sedmak iz Lukavca ima 66 godina. Osim brige za unuke u kojoj uživa, aktivna je u folklornom društvu, a često i zapjeva. Kao i Fiolić, preferira kontinentalnu hranu.

Zagrepčanka Ivanka Duk (64) također je u mirovini i preferira kontinentalnu hranu. Komunikativna je i voli izlete, a uživa u dobroj zabavi i veselom društvu. Njihova kulinarska umijeća moguće je gledati na RTL-u od 17.45 ili na platformi Voyo.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap