Provalio 79-godišnjakinji u stan, ali nije znao da je ona ljubitelj vatrenog oružja

Josip Mihaljević
23. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Kada je 20-godišnji Hans Rogers iz Dallasa provalio u dvokatnicu usred bijela dana, vjerojatno je mislio da će rutinski obaviti pljačku. No, 79-godišnja stanarka je reagirala bolje nego što bi itko mogao očekivati. Odmah je pozvala policiju, a zatim je opalila dva hica iz svog pištolja prema provalniku. On se jadan sakrio u ormaru sve do trenutka kada je došla policija…

pištolj baka

Foto: Ilustracija, nije gospođa iz članka | Youtube screenshot

Prije dva tjedna, 20-godišnji Hans Rogers iz Dallasa htio je opljačkati staricu koja sama živi u svojoj kući. Provalio joj je u stan, ali je vrlo brzo ostao bez hrabrosti, jer je ona izvukla revolver i počela pucati u njegovom smjeru. Prije toga je pozvala policiju, a snimka razgovora s hitnom službom je sada dostupna javnosti, piše dailymail.co.uk.

Policija je došla u roku od deset minuta, a provalnika su našli sakrivenog u ormaru. Namjerio se na krivu umirovljenicu.

“Imam nešto za tebe!”

vrijeme
U ovih 10 zemalja najviše strahuju o budućnosti mirovina

Evo kako se slučaj odvio. Umirovljenica je bila u svojoj kuhinji, a čim je čula kako netko provaljuje u stan pozvala je policiju.

“Požurite, požurite, molim vas. Pokušavaju ući kroz stražnja vrata. Gledam vrata kroz koja pokušavaju ući. Isuse, počeli su lomiti staklo!”, počela je govoriti hitnoj službi preko telefona.

Adrenalin je odradio svoje, a gospođa je odlučila uzeti stvari u svoje ruke. Uzela je svoj revolver i počela viketi prema provalniku:

“Ajde, uđi unutra! Imam nešto za tebe”, viknula je.

Opalila je jedan hitac u smjeru provalnika i činilo se kao da je on pobjegao. Nekoliko trenutaka kasnije, čula ga je kako provaljuje kroz prozor na katu, a starica je ispalila još jedan metak prema gornjem katu.

“Čekam te! Kad siđeš niz stepenice, prosut ću ti prokleti mozak! Čekam te, ajde!”, energično je vikala umirovljenica.

U međuvremenu je na mjesto zločina pristigla i policija, a provalnika su našli u ormaru, sakrivenog, u strahu za vlastiti život.

Iako je na engleskom jeziku, snimku možete poslušati ovdje:

 

Provalio 79-godišnjakinji u stan, ali nije znao da je ona ljubitelj vatrenog oružja
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap