Poznati pjevač nasmijao gledatelje: “Što je muškarac bez stentova?”

Josip Mihaljević
22. lipnja 2022.
Novosti
A- A+

Poznati pjevač Matko Jelavić (64) gostovao je na HRT-u gdje se kratko dotaknuo i svog zdravlja. Prošle je godine doživio srčani udar, a u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ našalio se s rečenicom “što je muškarac bez stentova?”.

matko jelavić

Foto: Matko Jelavić | Youtube screenshot

HRT je ovoga tjedna u emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’ ugostio poznatog pjevača Matka Jelavića (64) koji je izbacio singl ‘Neznanac’ prije nekoliko tjedana, a pjevač se kratko dotaknuo i svog zdravstvenog stanja. Prošle je godine u veljači hitno operiran nakon što je doživio srčani udar, a sve je opisao na Facebooku. Ispričao je da je posjetio bolnicu zbog strašnih bolova u trbuhu, ali da mu je postavljena potpuno neočekivana dijagnoza zbog čega su mu ugrađena i dva stenta.

Zbog toga je morao promijeniti i prehranu i ponašanje.

“Prošle godine su mi vrlo nenadano dijagnosticirali infarkt, nije mi bilo nikakvih pokazatelja da je to to. Kad su mi to rekli, cijeli svijet mi se urušio, prepao sam se, naravno.

Promijenio sam prehranu, ponašanje, sad funkcionira sve. Kažu žene: “Što je muškarac bez stentova?””, kazao je Jelavić i nasmijao gledatelje emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’.

Nedavno je izbacio novi singl i otkrio je kako ga veseli što ima niz nastupa kojih je izostajalo u pandemijskim godinama.

“Konačno je tome došao kraj. Imamo puno planova i događanja, idem u Frankfurt, Kraljevicu… Nema sela u Hrvatskoj u kojem nisam pjevao. I vani sam proputovao puno toga, Australiju dvanaest, trinaest puta, ne znam koliko stotina puta Ameriku i Kanadu”, kazao je Jelavić.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap