‘Pravo doba’ – Sajam za zrele generacije pravo je mjesto za posjetiti u svibnju

Josip Mihaljević
16. ožujka 2018.
Novosti
A- A+

Svibanj nam donosi nezaobilazan događaj za sve koji su prešli pedesetu, ali i mlađe ljude te njihove obitelji. Radi se o četvrtom izdanju sajma Pravo doba, jedinstvenog projekta u Republici Hrvatskoj koji promiče i aktivno sudjeluje u podizanju kvalitete života u starijoj dobi. Portal mirovina.hr bit će medijski pokrovitelj sajma koji će se održati 17.5. – 19.5. 2018. godine u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma.

sajam pravo doba

Četvrto izdanje sajma Pravo doba postat će mjesto na kojem se nudi zabava, edukacija, rekreacija, zdravstveni pregledi i savjetovanja, ali i mjesto rasprave o temama koje tište starije i nešto mlađe generacije, a tiču se življenja u zreloj dobi. Posjetitelje očekuje bogat, zanimljiv i edukativan stručno prateći program koji se sastoji od stručnih skupova i radionica aktivnog i zdravog starenja.

Besplatni zdravstveni pregledi

U suradnji s izlagačima organizira se i besplatni mali sistematski pregled, prilikom kojeg će se moći provjeriti stanje sluha, vida, krvnog tlaka, izmjeriti razinu šećera u krvi, gustoće kostiju, vitaminsko-mineralnog statusa u organizmu i napraviti EKG.

Ulaskom u stariju dob ponekad se pojavi i potreba za dodatnom njegom i upotrebom pomagala, stoga će domovi za starije osobe na Pravom dobu prezentirati svoju ponudu, a tvrtke s opremom i pomagalima koja olakšavaju kretanje i svakodnevne aktivnosti će ponuditi svoje proizvode i savjetovati o njihovoj primjeni.

sajam pravo doba

Očekuju vas turističke ponude i nagradni kvizovi

Ulaskom u mirovinu pojavljuje se dovoljno slobodnog vremena za putovanja, bavljenje aktivnostima koje su do taba bile zanemarivane uslijed roditeljskih, poslovnih i drugih obaveza – zbog toga će na sajmu sudjelovati i turističkie agencije sa zanimljivim programima putovanja, a različite kreativne radionice možda vas potaknu da pronađete novi hobi.

Svi posjetitelji sajma mogu sudjelovati u zanimljivom nagradnom kvizu i osvojiti neku od nagrada koje će pripremiti izlagači i suradnici. Dio izlagača će također na svojim štandovima organizirati nagradne igre s atraktivnim nagradama.

Organizator Pravog doba je Zagrebački velesajam, a suorganizatori stručnog i popratnog programa su Grad Zagreb – Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i zaklada Zajednički put.

Radno vrijeme sajma Pravo doba je od 10,00 do 18,00 sati, a ulaz je besplatan.

Više informacija o sajmu možete pročitati na Facebook stranici sajma Pravog doba.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap