Posljedica otuđenosti: Još jednu baku nakon nekoliko godina pronašli mrtvu u stanu

Jasmina Grgurić Zanze
31. ožujka 2022.
Novosti
A- A+

Nakon što je policija prošloga mjeseca pronašla ostatke 70-godišnje žene  koja je više od dvije godine sjedila mrtva za svojim kuhinjskim stolom, gotovo identičan slučaj samo mjesec dana kasnije potresa javnost. Socijalni radnici u središtu grada pronašli su ovih dana još jedan leš starije žene koja je umrla u stanu prije nekoliko godina.

Ilustracija: Pixabay

Kolike su posljedice međuljudske otuđenosti, potvrdio je prošloga mjesec slučaj 70-godišnje žene koja je u kući pokraj jezera Como više od dvije godine sjedila mrtva za svojim kuhinjskim stolom. Nitko od susjeda nije provjerio je li živa. Isti slučaj samo mjesec dana kasnije sada ponovno potresa Italiju i to središte grada Trsta, gdje je u stanu pronađena godinama mrtva žena rođena 1933. godine.

Žena (70) mrtva sjedila za stolom više od dvije godine, ostatke pronašli tek sada!

Socijalni radnici u stanu u centru Trsta našli su mumificirani leš starije žene, javljaju talijanski mediji. Mrtvo tijelo je, kako navode, bilo raspadnuto do neprepoznatljivosti. Prema prvim procjenama žena je umrla prije nekoliko godina, a njenu smrt ne povezuju s nasiljem.

Naime, socijalni radnici su dobili nalog da obiđu baku kako bi provjerili njeno stanje, jer je godinama živjela sama. Dugo nije održavala veze s rodbinom nakon što je prekinula odnose sa sestrom.

Nakon što nisu mogli ući u stan, pozvali su hitnu pomoć i policiju koja je otkrili mumificirani leš. Kraj žene je ležala i uginula mačka. U stanu su pronašli nekoliko namirnica kojima je rok trajanja istekao još 2018. godine, što je jedna od rijetkih naznaka kada je žena mogla umrijeti.

Posljedica otuđenosti: Još jednu baku nakon nekoliko godina pronašli mrtvu u stanu
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap