Policajac u Sisku spasio 82-godišnjakinju koja se utapala u rijeci

Ana Kanazir
12. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Jučer se dogodio nesretni slučaj na rijeci Kupi u Sisku. Naime, jedna je 82-godišnjakinja u nedjelju ujutro u 7 sati upala u rijeku, a spasio ju je policajac koji se slučajno našao na mjestu događaja. Naime, policajac koji želi ostati anoniman je sisačkoj policiji rekao kako je hodao uz obalu Kupe na putu na posao, a onda je uočio ženu u rijeci i odmah ju je izvukao i pozvao hitnu pomoć.

policija

Foto: Youtube screenshot

Nakon što je prevezena u sisačku Opću bolnicu, utvrđene su joj ozljede opasne po život, a hrabri policajac je ispričao kako je sve izgledalo.

– Vjerujem da bi svatko reagirao kao i ja da se našao u toj situaciji. Nisam previše razmišljao, kada sam ju ugledao u hladnoj rijeci, na pomisli mi je bilo samo da joj pomognem i da ju što prije izvučem na obalu, navodi se na stranicama PU sisačko-moslavačke.

policijski auto i more
Kod Novigrada se utopila dvojica starijih Slovenaca: Policija izdala savjete

Iz policije su dodali kako je ovim hvale vrijednim činom pokazao kako hrvatska policija brine o sigurnosti građana te da je profesionalnim, stručnim i humanim pristupom za građane na raspolaganju u bilo koje vrijeme i na svim mjestima.

Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap