Plenković komentirao ima li Aladrović njegovo povjerenje: “O tom potom, kad ja odlučim”

Josip Mihaljević
12. travnja 2022.
Novosti
A- A+

Predsjednik Vlade i ministar rada Josip Aladrović danas su povodom Dana Požeško-slavonske županije posjetili Požegu. Ministara pod istragom i premijera novinari su pitali je li im ovo zadnji službeni posjet toj županiji prije nego što Aladrović, kako se spekulira, izgubi fotelju. Evo što su odgovorili!

aladrovic pozega

Foto: Josip Aladrović u Požegi | N1 screenshot

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i ministar rada Josip Aladrović, koji je pod istragom i kojem u nadolazećoj rekonstrukciji Vlade prijeti gubitak fotelje, danas su povodom Dana Požeško-slavonske županije boravili u Požegi. Premijer nije bio raspoložen za odgovore na pitanje o rekonstrukciji Vlade, a na pitanje o tomu je li se danas održao posljednji službeni posjet Požegi s ministrom Aladrovićem i hoće li ministar nastaviti uživati njegovo povjerenje kazao je:

“Sigurno nije, on je primio ovu povelju koju je dala županica u ime Vlade. O tom potom, kad ja odlučim”, kratko je poručio premijer.

Isto pitanje dočekalo je i vidno raspoloženog ministra, kojeg su novinari N1 televizije pitali je li mu ovo zadnji posjet Požegi u svojstvu ministra. Aladrović je kratko poručio da je “premijer sve rekao”, ali zbog osmjeha je zaradio komentar da djeluje kao da je dobro raspoložen.

“Ja sam uvijek dobro raspoložen, hvala”, odgovorio je ministar Aladrović.

Video možete pogledati OVDJE.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap