Pernar: “Sve se svodi na izvještavanje koji je umirovljenik danas umro s koronom”

Jasmina Grgurić
30. travnja 2020.
Novosti
A- A+

Nakon što je iznio u najmanju ruku kontroverzni stav da država ne treba biti u karanteni samo zato da bi neki deda živio koji dan dulje, saborski zastupnik Ivan Pernar nastavlja u svom revijalnom tonu. Tako je ovoga puta mišljenja da Stožer civilne zaštite treba ukinuti te da se sve ionako svodi na zastrašivanje i izvještavanje o tome koji je umirovljenik danas umro s koronom.

Ivan Pernar (Snimak zaslona/N1)

Početkom travnja, u jeku epidemije koronavirusa, saborski zastupnik Ivan Pernar uspio je zgroziti cijelu javnost te na noge dići umirovljeničke udruge i stranke, rekavši:

“Smatrate li normalnim da cijela država mjesecima bude paralizirana i u karanteni zato da bi neki djed ili pradjed živio dan, tjedan, mjesec dana ili godinu dulje?” 

No, Pernar tu nije stao te nastavlja svoj pohod. Željan slave, reklame, ili doista uvjeren u teorije zavjere čijem ostvarenju na putu jedino stoje sa, a ne od korone usmrćeni umirovljenici, ovih je dana na svom Facebook profilu napisao kako Stožer civilne zaštite treba – ukinuti. Sve se, prema mišljenju čudnovatog saborskog zastupnika, ionako svodi na “zastrašivanje i izvještavanje o tome koji je umirovljenik danas umro s koronom”.

Njegov status prenosimo u cijelosti, jer prava ga je šteta ne pročitati:

“Ne hranim se kritikom katoličke crkve kao militantni ateisti. Nemam ništa protiv da ljudi idu u crkvu, to je njihovo puno pravo. Poanta nije u tome da se brani ljudima odlazak u crkvu, nego da se traži ukidanje mjera karantene i izolacije za sve ostale (ugostitelje npr.)

ivan pernar
[KOMENTAR] Pernaru ne trebaju stariji glasači, a u Saboru će biti narednih 50 godina

Tu svi mediji padaju u mišju rupu jer tjednima vire iz guzice HDZ-ovaca koji tvrde da moramo živjet u karanteni i izolaciji. Samim time, ne mogu napadati mjere koje su do jučer branili i zagovarali, pa glume tobožnju objektivnost tako da napadaju popa koji želi slavit Uskrs, to što se crkve otvaraju itd.

Sve je to jad i bijeda našeg novinarstva koje je daleko od objektivnog, sve se svodi na zastrašivanje i izvještavanje o tome koji je umirovljenik danas umro s koronom.

Slikovito rečeno nemaju muda za reći: “PRESTANITE MUČITI LJUDE, DAJTE LJUDIMA DA ŽIVE I UKINITE VIŠE TAJ STOŽER!”

Zato su i cenzurirali moj govor iz Sabora koji je do sad pogledalo skoro 300.000 ljudi, a u kojem sam pozvao upravo na to” – napisao je saborski zastupnik Ivan Pernar.

 

Pernar: “Sve se svodi na izvještavanje koji je umirovljenik danas umro s koronom”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap