Penzionerima provalili u kuću pa im ukrali desetke tisuća kuna ušteđevine

Jasmina Grgurić
20. ožujka 2021.
Novosti
A- A+

Većina umirovljenika u Hrvatskoj prisiljena je živjeti isključivo od mirovine. Ako i imaju nešto sa strane, onda je to za “crne dane” koji u starosti neminovno dolaze. Jedan par ostao je sada bez svega u trenu, jer su im provalnici odnijeli desetke tisuća kuna ušteđevine.

Foto: Unsplash

Šteta od više desetaka tisuća kuna na račun već ionako dovoljno osiromašenih hrvatskih penzionera epilog je krađe koja se ovoga utorka dogodila u obiteljskoj kući u Ulici Stjepana Radića u Predavcu na bjelovarskom području.

Umirovljenici provalnice pred očima ukrale životnu ušteđevinu, 2.300 kn

Kako su izvijestili iz bjelovarske policije, nepoznata osoba u prijepodnevnim satima je provalila u obiteljsku kuću 71-godišnjaka i 67-godišnjakinje te ondje ispreturala stvari u nekoliko prostorija. Ukraden je novac, ali i razni nakit pa je nesretni umirovljenički par ostao bez svega.

Istog dana lopovi su provalili u obiteljsku kuću u bjelovarskom naselju Puričani u vlasništvu 60-godišnjaka. Također je ukraden novac i nakit, a šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna, piše Bjelovar.live.

Penzionerima provalili u kuću pa im ukrali desetke tisuća kuna ušteđevine
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap