Pekara u ovom gradu idućih mjesec dana ima posebnu ponudu: Cijena kruha će biti 80 centi

Ana Kanazir
20. studenoga 2023.
Novosti
A- A+

Pekara Arena u Rijeci često ima razne akcije spuštanja cijena kruha i pekarskih proizvoda. Tako su sada najavili kako će cijena svježeg bijelog kruha biti snižena na 80 centi. Sve će trajati mjesec dana, a akcija kreće već danas. Na ovaj potez su se odlučili umjesto dijeljenja promotivnih materijala, kako su objasnili iz pekare.

Pekara Arena u Rijeci

Pekara Arena u Rijeci | Foto: Facebook, Denis Qenaj

Pekara Arena se nalazi na Turniću u Rijeci, a nerijetko nudi posebne akcije za svoje građane kojima daje dobar primjer i drugima. Tako su u ožujku prodavali bijeli kruh po cijeni od 0,60 eura, dok su se sada odlučili mjesec dana sniziti cijenu istog kruha na 0,80 eura.

Pekara Arena u Rijeci
Pekarnica u Rijeci ponovno nudi jeftiniji kruh i to povodom 25 godina rada

Iako se najavljuju poskupljenja kruha i pekarskih proizvoda u pekarama o čemu smo pisali ovdje, jedna pekara u Rijeci se odlučila na potpuno drugačiju odluku. Naime, pekara Arena u Rijeci će prodavati bijeli kruh po cijeni od 0,80 eura od danas pa sve do 20. prosinca, piše riportal.net.hr.

– Poštovani kupci, kao i svake godine, tako i ove, umjesto da dijelimo promotivni materijal, odlučili smo da od 20.11. do 20.12.2023. snizimo cijenu bijelog kruha na 0,80 eura, navodi se u najavi akcije.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap