Pametna kuća bilježi 1.170.000 jedinstvenih čitatelja u ožujku, a naš najmlađi portal utrostručio je čitanost

mirovina.hr
4. travnja 2023.
Novosti
A- A+

Pametna kuća, nakladnik tri specijalizirana portala među kojima je i bauštela.hr, nastavlja ostvarivati sjajne rezultate. U siječnju smo prvi puta okupili više od milijun jedinstvenih čitatelja na sva tri portala, a u ožujku, kad nas je čitalo više od 1.170.000 jedinstvenih čitatelja, taj smo uspjeh ponovili. Posebno se istaknuo portal bauštela.hr koji je svega mjesec dana od proslave svog drugog rođendana utrostručio čitanost i ostvario najviše mjesečnih posjetitelja u svojoj povijesti!

pametna kuća

Pametna kuća, nakladnik tri specijalizirana portala, nastavlja niz dobrih rezultata – evo kakva nam je čitanost u ožujku!

Pametna kuća izdavač je tri specijalizirana portala: srednja.hr, mirovina.hr i bauštela.hr. Prema podacima koje prikuplja i objavljuje platforma Gemius Audience, sva tri portala u ožujku nastavljaju ostvarivati sjajne rezultate čitanosti.

Bauštela.hr, portal specijaliziran za građevinski sektor, najmlađi je stanovnik Pametne kuće. Nedavno smo uz sjajne rezultate čitanosti proslavili drugi rođendan portala, a sada se možemo pohvaliti novim postignućem. Bauštela.hr je u ožujku utrostručila čitanost u odnosu na prethodne mjesece zabilježivši više od 404.000 jedinstvenih čitatelja – najviše u povijesti portala!

Portal srednja.hr specijaliziran je za obrazovni i znanstveni sektor, ali i ostale teme koje se tiču mladih. U ožujku je zabilježio više od 638.000 jedinstvenih čitatelja. Vrlo sličan rezultat postigao je i portal mirovina.hr koji je specijaliziran za publiku iznad 55 godina, a kojeg je u čitalo više od 635.000 jedinstvenih čitatelja.

Nastavljamo niz dobrih rezultata

Pametna kuća grupa tako je u ožujku zabilježila ukupno više od 1.170.000 jedinstvenih čitatelja. Rezultat je to koji stiže nakon što je Pametna kuća nedavno, jedanaest godina od pokretanja prvog portala u svom portfelju, prvi put prešla milijun jedinstvenih mjesečnih čitatelja. Naime, u siječnju je naša tri portala posjetilo čak 1.218.000 jedinstvenih čitatelja, o čemu smo pisali ovdje.

Pametna kuća srušila rekord čitanosti: U siječnju smo imali više od 1.200.000 jedinstvenih čitatelja

Ova postignuća nisu slučajnost, već kontinuitet sjajnih rezultata koje ostvarujemo zahvaljujući predanom radu naših novinara. Još važnije, znak su da publika prepoznaje naš trud i nagrađuje nas svojim povjerenjem. Podrška naših čitatelja daje nam vjetar u leđa da još jače prionemo na posao i nastavimo donositi priče koje želite čitati.

Rasturamo i u video sadržaju

Kako se uvijek trudimo biti što bolji i inovativniji te medijskom tržištu ponuditi nešto novo, prošle smo godine na portalu srednja.hr uveli veliku novinu – mogućnost pretplate. Uveli smo model pretplate kojim nismo zaključali sadržaj. Svi naši tekstovi ostaju besplatno dostupni, a naši pretplatnici dobili su niz dodatnih mogućnosti, o čemu možete pročitati ovdje.

Osim toga, za našu mlađu publiku koja preferira video, a posebno kraće forme, otvorili smo i TikTok profil @srednja_hr. Pokrenuli smo ga u ožujku prošle godine, a u prvih deset mjeseci rada ostvarili smo više od 7.100.000 pregleda na sadržaju kojeg smo objavili. Time smo postali sedmi najgledaniji domaći medij na TikToku u 2022. godini. Posebno smo se istaknuli po vodećem post engagement rateu od 10,44 %. O tome smo pisali u ovom tekstu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap