Ovaj 84-godišnji ‘djedica’ postao je modna zvijezda

Jasmina Grgurić
30. svibnja 2019.
Novosti
A- A+

Da je umjetnost neodvojiva od kreativnosti, svjedoči jedan fotograf koji je svog djeda odlučio obući u vlastite modne kombinacije i napraviti fotografije. Ideja se pokazala super, jer su slike na društvenim mrežama naišle na veliki broj obožavatelja, a poslužit će i za izložbu. Djeda je u međuvremenu postao modna ikona na Instagramu, gdje ga prati 44 tisuća osoba.

Modna zvijezda možda je danas postati lako, ali ne i kada imaš 84 godine. Ipak, upravo ta životna dob nije bila prepreka za Silvera Tetsuyu. Važnu ulogu u njegovoj modnoj karijeri odigrao je unuk koji je fotograf. Tetsuya je umirovljeni učitelj iz Akite u Japanu. Sa svojim besprijekornim stilom, ne prestaje privlačiti obožavatelje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

監督スタイル #あきらめたらそこで人生老後ですよ #slvrtetsuya

Objavu dijeli SLVR.TETSUYA | シルバーテツヤ (@slvr.tty)

Njegovo unuk Nayoa smatrao je da bi moglo biti jako zanimljivo da djedu da svoje odjevne kombinacije, u koje se on doista i presvukao 20 puta. Bila je to izvrsna prilika za fotografiranje, a djed, koji je na kraju postao modna ikona, smatrao je u samom začetku da je ideja odlična.

Fotografije su nastale oko Tetsuyine kuće, gdje uživa u uzgajanju cvijeća i povrća. Kako nije na društvenim mrežama, unuk je za njega napravio stranicu, a ideja mu je napraviti i knjigu fotografija za izložbu.

Ovaj 84-godišnji ‘djedica’ postao je modna zvijezda
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap