Ova priča će vas natjerati na plač: Već 24 godine svaki dan dolazi na istu autobusnu stanicu i čeka svoju dragu

Ana Kanazir
20. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Ecevit Oküzcü je umirovljenik iz Turske kojeg od milja zovu i Zaljubljeni Ecevit, a koji svaki dan, već više od 20 godina, dolazi na istu autobusnu stanicu na kojoj je upoznao ženu svojih snova. Nada se da će se ona vratiti i to upravo na ovo mjesto.

Umirovljenik Ecevit na autobusnoj stanici

Umirovljenik Ecevit čeka ljubav svog života | Screenshot YouTube

Ovaj je starac slijep, ali mu dolazak na stanicu ne predstavlja nikakav problem. Na stanici provodi cijeli dan, po svim vremenskim uvjetima. Sve u nadi da će mu se ponovno vratiti njegova izgubljena ljubav.

Zagrljeni stariji muškarac i žena fotografirani s leđa
Najviše vas je više od 25 godina u braku, a donosimo i druge odgovore

Ecevit stanuje u turskom gradu na obali Crnog mora, a njegova ljubavna priča rijetko koga ostavlja ravnodušnim. Naime, on već 24 godine svaki dan dolazi na istu autobusnu stanicu na kojoj je upoznao ženu svojih snova. Upravo zbog tog čina je ovaj umirovljenik nazvan i Zaljubljeni Ecevit, a vraća vjeru u ljubav brojnim građanima.

Poznato je i kako je njihova ljubavna priča bila lijepa i idealna sve dok njega nije zadesila tragedija. Kada je bio mlađi dijagnosticirana mu je bolest koja je postepeno dovela do gubitka vida. U to vrijeme ga je i njegova draga napustila i otišla u Istanbul i nikada se nije vratila, prenosi turski medij Daily sabah.

Bez obzira na sve ove godine, Ecevit ne odustaje i dalje se nada da će se njegova draga vratiti na istu stanicu gdje su se i prvi puta upoznali. Iako u Hrvatskoj nema baš ovakvih slučajeva, ne znači da nema i ljubavi. Naša anketa je pokazala kako je najveći broj vas u braku više od 25 godina, o čemu smo pisali ovdje.

Copy link
Powered by Social Snap