Najviše vas je više od 25 godina u braku, a donosimo i druge odgovore

Ana Kanazir
23. veljače 2023.
Novosti
A- A+

U našoj zadnjoj anketi smo vas pitali koliko ste dugo u braku, a najviše vas je odgovorilo više od 25 godina. Točnije, vas 862 ili 50,65 posto se odlučilo za ovaj odgovor. Vas 184 ili 10,81 posto je odabralo odgovor ‘Udovac/Udovica sam’, a vas 174 nije u braku.

Zagrljeni stariji muškarac i žena fotografirani s leđa

Ljubav | Foto: Rawpixel

Vas 153 ili 8,99 posto je u braku 50 godina, a 152 osobe su odgovorile da su u braku više od 50 godina. U braku koji traje između 10 i 25 godina je vas 144, odnosno 8,46, dok je u braku manje od 10 godina vas 33 ili 1,94 posto.

Ipak, umirovljenici koji iza sebe imaju puno ljubavnog iskustva imaju i različite ljubavne savjete. Neki su nam tako otkrili kako je u vezi najvažnije poštenje i zrelost, dok su drugi naveli da je najvažnije pobjeći od žene. Osim toga, ljubavne savjete nam je dao i pjevač Jimmy Stanić koji je rekao kako je recept za svaku vezu individualan, ali i da treba ženama dozvoliti da govore.

– Treba imati dozu inteligencije i ženama dozvoliti da govore jer one više govore od muškaraca, a ako ne možete više slušati što govori samo trebate reći ‘Da, draga’. Ne smije se povisiti glas nikada, samo potiho kažete ‘Šuti, kravo jedna’. Ali ona vas ne smije čuti, rekao je u šali Jimmy, na što se Barbara samo nasmijala.

Rezultati ankete izgledaju ovako:

Rezultati ankete o trajanju braka

Rezultati ankete o braku | Mirovina.hr

U ovom videu možete vidjeti koje su nam sve savjete dali umirovljenici na glavnom zagrebačkom trgu.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap