Nakon “kratke” pauze od 35 godina, ABBA se vraća! Već su snimili dvije pjesme, a uskoro će na nezamislivu turneju

Josip Mihaljević
29. travnja 2018.
Novosti
A- A+

Legendarna Abba se vraća nakon 35 godina. Bend je na Instagramu objavio da su se ponovno okupili i snimili dvije nove pjesme koje će u budućnosti izvoditi tzv. “avatari” benda. Uz pomoć tehnologije, izgledat će isto kao i 1979. godine kada su bili na vrhuncu slave.

abba

Foto: Youtube screenshot

“Odluka da krenemo s uzbudljivom avatar turnejom Abbe imala je neočekivane posljedice. Osjećali smo da bi, nakon 35 godina, moglo biti zabavno ponovno ući u studio, pa smo to i napravili. Bilo je kao da je vrijeme stalo i da smo uzeli samo kratki predah. Izuzetno radosno iskustvo! Rezultat su dvije nove pjesme, a jedna od njih, “I Still Have Faith In You” će izvesti naše digitalna izdanja na TV specijalu u produkciji NBC-a i BBC-a u prosincu”, napisali su iz benda u objavi na Instagramu.

Čekaj, čekaj, digitalna izdanja? Avatari?

agnetha faltskog abba
[5.4.] Rođena Agnetha Fältskog, švedska pjevačica megapopularnog benda ABBA

Kako je ranije ovog tjedna najavio član benda Björn Ulvaeus, članovi benda su, u sklopu novog projekta “digitalno skenirani i pomlađeni da izgledaju kao što su izgledali 1979. godine”. Njihovi će avatari prvo nastupiti u dvosatnom televizijskom specijalu u koprodukciji NBC-ja i BBC-a, a nagodinu će ti isti avatari ići na svjetsku turneju.

Nije još posve jasno kako će njihove digitalne verzije izgledati, hoće li oni uopće pjevati ili će sav posao odraditi playback i hologrami. Neka, nama je jako drago da se ABBA ponovno okupila, makar u digitalnom izdanju. Uostalom, njihov hit “Take A Chance On Me” je toliko dobar da ćemo im pružiti šansu.

 

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap