Motor u pratnji kraljevske obitelji pregazio stariju gospođu, u ozbiljnom je stanju u bolnici

Josip Mihaljević
19. lipnja 2019.
Novosti
A- A+

Princ William i Kate Middleton bili su na putu u kraljevsku kuću u Windsdoru ovoga ponedjeljka, a na putu im se dogodila nesreća. Motor koji je bio u pratnji naletio je na stariju pješakinju koja je u ozbiljnom stanju u bolnici. Druga je ovo prometna nesreća kraljevske obitelji u relativno kratko vremena, nakon što je princ Phillip nedavno prouzrokovao prometnu nesreću.

kate william

Foto: Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea

Starija žena, za koju se vjeruje da je u 80-im godinama, u ozbiljnom je stanju u bolnici gdje se oporavlja od ozljeda. Policijski konvoj koji je bio u pratnji princa Williama i

Princ Filip (97) je dobrovoljno predao vozačku, ali oko sudara je mnogo kontroverzi

Kate Middleton, odnosno jedan policajac na motoru, zabio se u stariju ženu. William i Kate su, kako piše cnn.com, u kontaku s ozljeđenom ženom.

Policija je izdala šturo priopćenje u kojem nisu htjeli otkriti previše:

“Oko 12:50 u ponedjeljak, 17. lipnja, označeni policijski motor je bio uključen u sudar s pješakinjom na Richmondovom putu. Ženu, za koju se vjeruje da je u 80-ima je u bolnici na liječenju. Rodbinu smo obavijestili o svemu”, napisali su u priopćenju.

A slično su odgovorili i iz kraljevske obitelji:

“Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su duboko zabrinuti i ožalošćeni nakon što su saznali za nesreću u ponedjeljak. Šaljemo najbolje želje za Irene i njenu obitelj i bit ćemo u kontaktu tijekom svake faze njenog oporavka”, napisali su.

Druga je to prometna nesreća u relativno kratkom vremenskom periodu, nakon što se princ Phillip (97) svojim automobilom zabio u drugo vozilo u kojem su bile dvije žene. Nakon toga, obećao je da nikada više neće voziti automobil.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap