Mirko Filipović definitivno odlazi u mirovinu, pogledajte njegovih 10 najboljih nokauta

Josip Mihaljević
4. ožujka 2019.
Novosti
A- A+

Mirko “Cro Cop” Filipović definitivno odlazi u mirovinu. U petak je u Dnevniku Nove TV rekao kako je dobio moždani udar i kako se više nikada neće boriti.

mirko filipović

Foto: Mirko Filipović | Youtube screenshot

Mirko Filipović se u petak navečer pojavio u središnjem Dnevniku Nove TV i šokirao gledatelje. Na pitanje voditelja što slijedi nakon pobjede protiv Nelsona prije pola mjeseca, Mirko je sve iznenadio:

“Slijedi mirovina, nadam se da se neću sada rasplakati. Imao sam moždani udar i više se nikada neću boriti”, kazao je Mirko.

Prema njegovoj ispovjesti, posljednjih nekoliko dana je imao problema s vratom, hvatala ga je nesvjestica kada bi ga okretao. Prije tjedan dana je u Vinkovcima pao u nesvjest, a prijetelji su ga odmah odvezli u bolnicu u Dubravu.

“Imao sam moždani udar, krvarenje u mozak. Ja sam danas izašao iz bolnice i zato sam htio doći ovdje da ljudi vide da sam zdrav, imao sam nevjerojatnu sreću u nesreći, taj izljev je mogao otići i lijevo i desno. Imao sam diskeciju vene, pukla je od mehaničkog podražaja. To nema veze s borbama, jednostavno vrat je bio preopterećen”, pojasnio je.

Težak je ovo kraj velike karijere najboljeg hrvatskog borca u slobodnoj borbi. Kraj koji definitivno nije zaslužio. Jedina borba koja ga sada očekuje je ona sa svojim zdravljem. No, prema njegovoj priči, prošao je puno bolje nego što je mogao.

Nije tajna da je Mirko ikona sporta koji sve više raste, a u sljedećem videu možete vidjeti kako je on to postao. Njegovih pet najboljih nokauta možete pogledati ovdje:

 

 

Mirko Filipović definitivno odlazi u mirovinu, pogledajte njegovih 10 najboljih nokauta
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap