Cro Cop: “Mama mi ode na YouTube gledati protivnike pa me s krunicom moli da prestanem”

Josip Mihaljević
26. veljače 2019.
Novosti
A- A+

Prije 23 godine Mirko “Cro Cop” Filipović je u svijetu kickboxa odradio prvi profesionalni turnir. U međuvremenu je kickbox zamijenio slobodnom borbom, a na leđima su mu 44 godine. Ipak, prije tjedan i pol dana upisao je svoju 38. pobjedu i čini se da o mirovini ne pomišlja. Najveći zagovornik njegove mirovine je svakako njegova – mama!

mirko cro cop filipović

Foto: Mirko Filipović | FB screenshot Index.hr

Svjetska legenda slobodne borbe i veliki šaljivac Mirko “Cro Cop” Filipović jedan je od najstarijih aktivnih natjecatelja u mješovitim borilačkim vještinama. Prije nepuna dva tjedna istukao je Roya Nelsona u SAD-u i upisao 38. pobjedu u nemilosrdnom sportu. I stvarno mu dobro ide u proteklih par godine, ovo mu je deseta uzastopna pobjeda.

Kombinacije s mirovinom su se nešto prije javljale u Mirkovoj karijeri, ali su one gotovo uvijek imale veze s teškim ozljedama i operacijama. Ali kada čovjek nešto voli i ako se uspješno oporavi – teško je oduprijeti povratku u ‘kavez’.

Mirko se vratio u Hrvatsku, prošao je bez ozljede, tako da ćemo ga vjerojatno još jednom gledati kako se natječe. A budući najjači umirovljenik u regiji zabavio je okupljene sa simpatičnom pričom o njegovoj mami:

“Mene mama zaklinje poslije svake borbe ‘molim te reci mi da ti je ovo zadnja’. Plače, vrišti, drži krunicu oko ruke, i tako…

I opet sam kad sam došao, opet se bacala na koljena i krunica oko ruke… Pa onda ona, ‘pa tko je protivnik’, pa onda to ide na YouTube, pa gleda, jaoo”, prepričao je Mirko.

Otkrio je kako je u takvim situacijama primoran malo ‘muljati’ mamu:

“Vidi, čovjek je imao tri saobraćajne nesreće, jedva hoda, slijep na oba oka, i tako… Onda ju utješim, šta da joj kažem”, ispričao je Mirko okupljenima.

Cro Cop: “Mama mi ode na YouTube gledati protivnike pa me s krunicom moli da prestanem”
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap