Žena (28) u borbi dva na jedan istukla djeda (75) i unuka (18)

Josip Mihaljević
20. veljače 2022.
Novosti
A- A+

Što se tiče borilačkih sportova, istok Europe u ovom trenutku predvodi po bizarnim kombinacijama. Ruska promocija Epic Fighting Championship u posljednje vrijeme ne prestaje iznenađivati s bizarnim borbama, u najnovijoj slavila je 28-godišnjakinja koja se borila protiv djeda i unuka!

borba cudna

Foto: Julija Miško pobijedila je tandem djed-unuk | Twitter screenshot

Ruska borilačka promocija Epic Fighting Championship ne prestaje s organizacijom bizarnih borbi, pogotovo u zadnje vrijeme zbog čega su na lošem glasu. Tamo je moguće pogledati muško-ženske borbe, a na najnovijem događaju uparili su 28-godišnju Juliju Miško sa 75-godišnjim umirovljenikom Vladimirom Spartakom i njegovim 18-godišnjim unukom koji se bori pod imenom Big Igibob – i to u borbi dva na jedan, piše The Sun.

Umirovljenik je agresivno ušao u borbu, doduše bez puno uspjeha, dok je unuk sa strane čekao šansu. Borkinja se dobro branila tijekom prve runde, ali u drugoj rundi ih je obojicu poslala na pod. Djeda je na pod poslala direktom, a odmah nakon toga unuka, ali aperkatom. Očigledno je da je u njenim rukama puno više iskustva u borilačkim sportovima od dvojca, a iz njenog tima su se konstantno smijali tijeko mcijele borbe. Borba je otišla na sudačku odluku, a suci su kontroverzno odlučili da se radi o neriješenom rezultatu iako je sasvim jasno da je tetovirani dvojac izvukao deblji kraj.

Ljubitelji borilačkih sportova nisu imali lijepe riječi o ovoj borbi – neki su se pitali je li ovo smiješno ili patetično, dok su drugi otvoreno kazali kako se radi o grozoti koja baca ljagu na sve borilačke sportove.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap