Maneken Toni dobio ponudu za reviju, otkrio i kako treba izgledati muškarac

Jasmina Grgurić Zanze
24. siječnja 2019.
Novosti
A- A+

Umirovljenik Toni, koji je postao poznat po izjavi da “gripa ne postoji” i umirovljenicima poručio “Vježbaj, pi**a ti materina!” dobio je ponudu kakva se ne odbija. Nakon što je ispričao da se bavio manekenstvom te radio u reklamama za Varteks, Kamensko, bivši Interkontinental, Pitralon te ostale proizvode, čini se kako će u 82-godini to činiti opet.

Snimak zaslona: Youtube/Jutarnji list

Taljat Selmani podijelio je s javnosti brojne savjete o zdravlju i načinu života, tvrdeći da nikada nije bio bolestan. Postao je u svega nekoliko dana najtraženija osoba u Hrvatskoj, a među brojnim pozivima stigao je i onaj  Nenada Bakića, predsjednika Uprave Varteksa. Za Jutarnji list kazao je kako je oduševljen izjavama i pojavom umirovljenika Tonija te da bi ga htjeli reaktivirati kao manekena na revijama te ga obići u nova Varteksova odijela.

Umirovljenik koji misli da gripa ne postoji poznat je i iz mlađih dana kao - maneken

Poznati umirovljenik oduševljen je ponudom, za njihova odijela ima samo riječi hvale, a ispričao je i kako su se nekada sklapali takvi poslovi. Naime, nije bilo agenata pa se sve odvijalo u zagrebačkim kafićima, poput Čarlija, a u koja su išli dotjerani u najboljim odjelima. Direktori bi im prišli i pitali žele li reklamirati njihove proizvode.

Bila je ovo i prilika da čujemo još koju mudrost od ovog 82-godišnjaka koji je ispričao kako bi trebao izgledati jedan muškarac.

“Svaki muškarac, prvo, treba biti zdrav. Drugo, zdravlje nije lako dobiti, treba paziti na sebe, dotjeraj se, umij se tako da te ljudi gledaju normalno. Neki put i odijelo čini čovjeka, prije nego što kreneš nekamo moraš biti dotjeran, uređen, tako da svima budeš drag i simpatičan” – poručuje Toni.

 

Maneken Toni dobio ponudu za reviju, otkrio i kako treba izgledati muškarac
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap