Majka tužila sinove od 40 godina jer se nisu htjeli iseliti, na kraju je dobila na sudu

Ana Kanazir
30. listopada 2023.
Novosti
A- A+

Umirovljena 75-godišnja Talijanka je živjela u istom stanu s dva svoja odrasla sina, od 40 i 42 godine. Oni nisu ni na koji način pridonosili njihovom kućanstvu, a majka ih nije nikako uspjela istjerati iz zajedničkog doma pa ih je tužila. Na kraju je na sudu dobila presudu, a njezini odrasli sinovi se sada moraju i iseliti.

pravosuđe

Foto: Unsplash

Umirovljenica je živjela sa svojim odraslim sinovima u istom stanu, ali jednog dana je odlučila reći da je dosta. Ipak, nije ih uspjela sama otjerati iz doma pa je slučaj završio na sudu, a na kraju je presuda išla u njezinu korist.

Umirovljenica Lea: 'Da mi sin ne pomaže, kupila bih od 240 eura mirovine malo brašna i jaja'

Sedamdesetpetogodišnja Talijanka iz grada Pavie živi sa svoja dva odrasla sina, od 40 i 42 godine. Ipak, ona nije baš zadovoljna ovom situacijom jer je ona od svoje mirovine plaća sve troškove života, od kupovine hrane pa sve do održavanje doma, dok njezini zaposleni sinovi ne sudjeluju ni u čemu. Situacija je toliko loša da ih je umirovljenica u sudskim dokumentima opisala kao parazite, navodi Telegram.

Sutkinja je na kraju presudila u korist majke, odnosno umirovljenice, a njezinim sinovima je dala rok do sredine prosinca da se odsele.

– Zakon ne daje djetetu bezuvjetno pravo da ostane u domu koji je u vlasništvu roditelja, protiv njihove volje, isključivo temeljem obiteljske povezanosti, rekla je sutkinja.

Copy link
Powered by Social Snap