Majka rodila kada i kćeri, postala baka, a njena curica teta vršnjakinjama

Jasmina Grgurić Zanze
10. siječnja 2022.
Novosti
A- A+

Splićanka Mihaela Krajina i njezine dvije kćeri istovremeno su bile trudne, rodile su otprilike u isto vrijeme, a sada su zajedno krstile svoje tri djevojčice. Župnik, ali ni čitava zemlja ne pamte slični događaj koji je izazvao pravo oduševljenje javnosti.

Foto: Privatni album/Facebook

Splićanka Mihaela Krajina (47) postala je opet baka, ali u isto vrijeme kada je još jednom postala i majka, dok je njezina tek rođena curica postala teta svojim vršnjakinjama. Naime, majka i njezine dvije kćeri bile su trudne u isto vrijeme, a sada su na blagdan Svete obitelji krstile svoje prinove, tri djevojčice.

Uz Klaru Piu tako su krštene njene dvije nećakinje Rafaela i Karmen. Klara Pia rodila se na prvi dan jeseni, svega dvadesetak dana poslije njezina sestra Petra je na svijet je donijela Karmen, a onda nije prošlo niti mjesec, a obitelj je postala bogatija za Rafaelu, koju je rodila Klarina sestra Lucija, piše Slobodna Dalmacija.

Baka rodila vlastitu unuku: Kao surogat majka sinu na svijet donijela kćer

Klara Pia sedmo je dijete Mihaele i Nikole, imaju još Tonija, Luciju, Petru, Paolu, Gabrijelu i Jakova. Lucija ima dvije djevojčice Leu i Rafaelu, a Petra malenog Tomu i Karmen.

– Oćeš, nećeš, nekako si življi, muž i ja se zezamo kako nikada nećemo ni ostariti, jer nam ne gine stalni “odlazak u parkić” – kazuje za Slobodnu Dalmaciju mama-baka, priznajući kako se ponekad, ipak, zamisli nad godinama koje su pred njima.

Kćerima se, kaže, bojala reći da je trudna. Odradile su to video-pozivom u kojem su sve tri mahale trudničkom knjižicom.

Župnik don Božo Plazibat koji je krstio sve tri djevojčice istaknuo je da u svojoj praksi tako nešto nije doživio, opisujući ovaj veliki događaj kao jedinstveno iskustvo i veliku radost.

Copy link
Powered by Social Snap