Ljubav preko oglasnika: Umirovljenik (36) traži djevojku za vezu i brak

Jasmina Grgurić
27. listopada 2020.
Novosti
A- A+

Za pronaći srodnu dušu nikada nije kasno pa ni u mirovini. Ljubav možemo pronaći na raznim mjestima, ali neki se na potragu za životnim suputnikom odlučuju preko oglasnika. Oni su krcati objavama starijih osoba koje su najčešće ostale bez partnera. No, biti umirovljenikom ne znači nužno biti star. Tako je jučer osvanuo novi oglas umirovljenika kojemu je – 36 godina!

Foto: Rawpixel

Potreba za ljubavlju utisnuta je u ljudsko biće. No, što kada je nemamo s kime dijeliti? Načina za pronaći partnera je mnogo, no neki se unatoč svim mogućnostima koje nude kontakti uživo ili društvene mreže i dalje odlučuju na potragu putem dobrog starog – oglasnika. Pritom je uglavnom riječ o objavama starijih osoba. Umirovljenici mahom traže mlađu ženu za druženje, dok je ženama važna situiranost što onda muškarci često u svojim ponudama i navode.

No, biti umirovljenikom ne znači nužno biti star pa je tako jučer na oglasnik.hr osvanuo oglas jednoga kojemu je samo – 36 godina.

Umirovljenik od 36 godina traži hitno djevojku za vezu i brak od 30 do 32 godine, naslov je koji je osvanuo jučer među ponudama u kategoriji “brak i veze”.

U svom naumu očito je ozbiljan, jer navodi kako ne šalje ni novce ni bonove, već traži ženu za vezu i brak. Bitan faktor mu je i smeta li joj što je tako mlad u mirovini.

Oglasi prepuni ponuda za vezu i brak, ali ne mladih, nego onih u 60-ima!

“Molim da se jave ozbiljne ponude za poznanstva. Želim znati i da li nekoj smeta što sam tako mlad u mirovini. Molim da se javi sa vidljivim brojem i SMS porukom za bolje upoznavanje. Ja ne šaljem gole slike niti bonove i novce” – napisao je 36-godišnji umirovljenik te uz to priložio vlastitu fotografiju.

Njegov oglas u samo nekoliko sati pregledan je više od stotinu puta.

Ljubav preko oglasnika: Umirovljenik (36) traži djevojku za vezu i brak
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap