Lionel Messi je u finalu, a ispred kuće njegove bake – ludnica: Tisuće navijača skandirale dok se nije pojavila

Milan Dalmacija
18. prosinca 2022.
Novosti
A- A+

Argentina, predvođena Lionelom Messijem u finalu je Svjetskog prvenstva. To je dovoljan razlog za erupciju oduševljenja, koju su mnogi navijači pokazivali na različite načine. Nekoliko tisuća njih okupilo se ispred kuće Messijeve bake, skandiravši joj, a pravi je delirij nastao kad se pojavila na prozoru.

Navijači ispred kuće Messijeve bake | Foto: Screenshot: Twitter/Fox Soccer

Nakon pobjede nad Hrvatskom u polufinalu Svjetskog prvenstva, Argentina će u svom sedmom finalu u povijesti dočekati Francusku. Pokušat će treći puta doći do pobjedničkog trofeja. Posljednji puta je trofej za Argentince 1986. godine podigao Diego Armando Maradona.

Ovako se navija za svoju zemlju: Starija Argentinka sa zastavom uletjela u veselu gomilu

Koliko god je Maradona smatran jednim od najboljih nogometaša u povijesti, a u Argentini ima status božanstva, toliko je danas njegov sunarodnjak Lionel Messi na pragu toga da se s njime izjednači, pa čak ga i premaši. Naime, Messiju je trofej svjetskog prvaka jedini koji nije osvojio u svojoj karijeri, a pošto mu je već 35 godina, ovo mu je vjerojatno posljednja šansa.

Već ranije smo na primjeru jedne vremešne navijačice vidjeli kako su Argentinci vatreni navijači. Pravi delirij je nastao na ulicama argentinskih gradova nakon uvjerljive pobjede nad Hrvatskom. Messi na natjecanju ima pet golova i tri asistencije te je u konkurenciji za najboljeg strijelca i igrača turnira. Koliko to Argentincima znači, najbolje pokazuje snimka iz Rosarija koja kruži na društvenim mrežama.

Nekoliko tisuća navijača okupilo se pred kućom Messijeve bake. Nakon nekoliko minuta skandiranja: “Ti si Messijeva baka”, pojavila se na prozoru vidno zbunjena. Kad je shvatila što se događa, razdragano je pozdravila navijače. Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod teksta.

Popularno
Copy link
Powered by Social Snap