Lijepa gesta: Oštetila žmigavac pa vozačici ispod brisača ostavila ispriku i novac

Jasmina Grgurić
15. veljače 2020.
Novosti
A- A+

Možda nam se čini da je lijepo ponašanje danas izumrla osobina, no tu i tamo ipak se probiju svijetli primjeri ljudskosti. Tako je jedna djevojka na parkiralištu u Zaprešiću vratima automobila slučajno oštetila žmigavac vozila pokraj. Mnogi bi u toj situaciji što prije pobjegli, no ona je učinila malu, ali opet jako veliku gestu koja vraća vjeru u ljude…

Vozačica Ana Ilić parkirala je auto na velikom parkingu u Zaprešiću, a kada se vratila dočekala ju je poruka i novčanica od 200 kuna ispod brisača.

Netko je, naime, ovih dana posve slučajno oštetio Anin automobil, ali umjesto da, kao što bi to većina učinila, pobjegne, savjesni vozač ili vozačica se ispričao i ostavio novac za naknadu štete, pišu RTL Vijesti.

“Poštovani, vjetar mi je otrgnuo vrata iz ruke i pokosio Vaš bočni žmigavac. Sve se odigralo u sekundi, nije bilo namjerno. Oprostite na počinjenoj šteti. Nadam se da će ovo pokriti nabavak novog pokriva. Lijep pozdrav, nenamjerni štetočina”  – napisala je vozačica.

Iako ju je dočekao oštećeni automobil, što bi svakog normalnog vozača bacilo u očaj zbog odlaska majstoru i troškova, gospođa Ana bila je ugodno iznenađena. Za RTL je kazala kako joj je želja upoznati tu poštenu osobu te joj platiti kavu.

Poruka je osvanula i na Facebook stranici “Prometne zgode i nezgode” gdje je skupila zavidan broj od gotovo 2.000 lajkova i komentara.

Lijepa gesta: Oštetila žmigavac pa vozačici ispod brisača ostavila ispriku i novac
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap