Umirovljenici baki Mariji zapjevali pod prozorom za stoti rođendan!

Jasmina Grgurić
11. rujna 2020.
Novosti
A- A+

Kako u vrijeme izolacije razveseliti naše stare, dosjetili su se članovi bjelovarske Matice umirovljenika. Osim dobre volje, imali su i više nego dobar povod, stoti rođendan njihove sugrađanke Marije Petričić. Odlučili su joj stoga pod prozor dovesti pjesmu te joj uz pratnju orkestra na najbolji mogući način zaželjeti sve najbolje.

Umirovljenici stigli pod prozor 100-godišje Marije i pjesmom joj čestitali rođendan Foto: Bjelovarac.hr

Čudno kako je malo potrebno da budemo sretni, a još čudnije kako nam često baš to malo nedostaje. Misli su to velikog Ive Andrića, a koje nam mogu biti poticaj da upravo to malo što je za sreću potrebno donesemo drugima.

Načina kako dosjetili su se članovi bjelovarske Matice umirovljenika koji su za svoju stariju sugrađanku u vrijeme izolacije napravili predivnu gestu. Pod prozorom 100-godišnje Marije Petričić okupili su se u velikom broju pa joj pjesmom čestitali stoti rođendan. Vijest o ovom lijepom događaju prenio je portal Bjelovarac.hr.

Klapa Sv. Ilije donijela pjesmu i veselje stanarima osječkog Doma za starije

Okruglo stoljeće života na zemlji nije mala stvar pa su zbor i svirači stvar odradili baš onako kako za tu prigodu i treba. U nastupu svojih prijatelja s distance na prozoru s drugog kata zgrade uživala je presretna stogodišnja slavljenica.

Kako starijim osobama s obzirom na situaciju s koronavirusom nije preporučljivo kretati se među ljudima, društvo je došlo slaviti s njom, ali sa sigurne udaljenosti.

Orkestar Matice umirovljenika otpjevao je i odsvirao nekoliko pjesama, a tom su gestom dirnuli slavljenicu koja ne samo da je čitav nastup slušala s prozora, nego je čak i sama zapjevala i zaplesala!

Slavljenica Marija uživala je u nastupu prijatelja sa sigurne udaljenosti Foto: Bjelovarac.hr

 

 

Umirovljenici baki Mariji zapjevali pod prozorom za stoti rođendan!
Popularno
Share via
Copy link
Powered by Social Snap