Legendarni Al Pacino (83) po četvrti put postao je otac: S mlađahnom producenticom dobio je sina

Milan Dalmacija
16. lipnja 2023.
Novosti
A- A+

Holivudski glumac Al Pacino nedavno je postao otac malenog romana. Dijete je dobio u romansi s 29-godišnjom Noor Alfallah. Zbog svog zdravlja i visoke dobi posumnjao je da je on otac, pa je zatražio i test očinstva.

Al Pacino navršio je 83 godine u travnju, a početkom lipnja je postao otac po četvrti put. | Foto: Screenshot: YouTube/E! News

Legendarni holivudski glumac, 83-godišnji Al Pacino postao je otac po četvrti put. Zajedno sa svojom partnericom, 29-godišnjom producenticom Noor Alfallah dobio je sina Romana, prenosi NBC News riječi njegova glasnogovornika koji nije htio iznositi više detalja.

robert de niro
Otac u 80.: Legendarni Robert De Niro dobio je sedmo dijete, a snimio je i znakovit film

Glumac poznat po ulogama u brojnim filmovima već ima 33-godišnju kći Julie Marie i 22-godišnje blizance Antona i Oliviju.

Liječnici su bili zabrinuti zbog toga što je Pacino dobio dijete u tako kasnoj dobi, a bio je zabrinut i on. Kako su doznali strani mediji, smatrao se neplodnim zbog bolesti i sumnjao je da je on otac djeteta. Zbog toga je od svoje mlađahne djevojke tražio test očinstva putem analize DNK. Par je prvi put uhvaćen zajedno u travnju prošle godine, ali se šuška kako su zajedno još od 2020. godine.

Al Pacino i njegova djevojka šokirali su javnost viješću o prinovi. No, ne treba zaboraviti da je još jedna holivudska legenda, Robert De Niro, nedavno postao otac u 80. godini.

Copy link
Powered by Social Snap